tsiamoylosΕίναι γεγονός ότι ο κύριος Παυλής θα μείνει στους Δημάρχους που αντί ν΄ αναγεννήσουν καταβαραθρώνουν το Δήμο της Τρίπολης. Είναι επίσης γεγονός ότι σε κάθε του ομιλία ο κύριος Δήμαρχος επικαλείται τη δύσκολη εποχή και τις δύσκολες συγκυρίες. Σε αυτό δεν διαφωνεί κανείς, μόνο που οι συγκυρίες αυτές γίνονται ακόμα πιο δύσκολες όταν συνδυάζονται με την ανεπάρκεια την αδυναμία και την ανευθυνότητα της σημερινής δημοτικής αρχής. Όταν το τεχνικό πρόγραμμα αγνοεί και αδυνατεί να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη και όταν ο προϋπολογισμός δεν λαμβάνει υπόψη του την κοινωνική πολιτική και δαπανά υψηλά ποσά σε δήθεν πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Ως παράταξη δεν μπορέσαμε να βρούμε ούτε ένα λόγο που να μη μας κάνει να καταψηφίσουμε και το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό. Όλα συνηγορούν στο συμπέρασμα πως ο κύριος Παυλής οδηγείται σε ένα επώδυνο και καταστρεπτικό ναυάγιο.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα”.
Δείτε τη Συνέντευξη εδώ.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: