doksa gortyniasΤην Κυριακή το απόγευμα 15 Ιανουαρίου ο Σύλλογος των απανταχού Δοξιωτών Γορτυνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα ΚΥΒΕ Περιστερίου στην Αθήνα. Μία εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή τόσο από Δοξιώτες της Αττικής όσο και από κατοίκους του χωριού. Το σημαντικότερο όμως ήταν η συμμετοχή δεκάδων παιδιών.
Ο Σύλλογος των απανταχού Δοξιωτών είναι ένας αξιόλογος σύλλογος, που προσπαθεί για την διατήρηση των δεσμών με τα πάτρια εδάφη και το ιστορικό και μαρτυρικό χωριό της Δόξας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δραστήριο πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Θεοδωρακόπουλο για τη μεγάλή επιτυχία της εκδήλωσης. Τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι του Συλλόγου ,βουλευτές,πολιτευτές,και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παρών ήταν και ο Αντοπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε


«Με τα πενιχρά οικονομικά που έχουμε και σε δύσκολους καιρούς, με πολλές απαιτήσεις από όλα τα χωριά, προσπαθούμε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας, να κάνουμε από κάτι σε κάθε περιοχή της Αρκαδίας μας.
Να υλοποιήσουμε υποδομές και έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις για την πολυπόθητη ανάπτυξη.
Στη Δόξα έχουμε προγραμματίσει (υπάρχουν μελέτες και εγκεκριμένοι προϋπολογισμοί) την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης που είναι από αμίαντο και την βελτίωση του συνδετήριου δρόμου με την ΕΟ Τρίπολης-Πύργου, ο οποίος έχει υποστεί ζημιές.»

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: