P5090014«Το έργο μας δεν χρειάζεται λόγια. Είναι φανερό στους κατοίκους της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κάναμε ό,τι υποσχεθήκαμε πριν 3,5 χρόνια και καθημερινά δώσαμε μάχη σε δύσκολες συνθήκες για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συμπατριωτών μας, ώστε να μπορούμε σήμερα να σας κοιτάμε στα μάτια και να ζητούμε να μας εμπιστευτείτε και για την επόμενη 5ετία. Μας γνωρίζετε χρόνια και το έργο μας εγγυάται ένα καλύτερο αύριο για την Αρκαδία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου

. Εκτός από τα έργα που έχουμε προγραμματίσει για τα επόμενα 5 χρόνια σε τομείς όπως η αγροτική παραγωγή, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, βασικός στόχος μας είναι η κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή με την στήριξη των συμπατριωτών μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση αλλά και η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω των χρημάτων του Ταμείου Επιχειρηματικότητας, ώστε να μην κλείσει καμία επιχείρηση».
Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, που μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» επισκέφτηκαν την πόλη της Μεγαλόπολης την Παρασκευή 9 Μαΐου.
Ο κ. Τατούλης μαζί με τον κ. Γιαννακούρα και υποψήφιους του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας Δημήτρη Λαλουδάκη, Θεόδωρο Ντάνο, Γεωργία Πανουτσοπούλου, Γιάννη Μπουγιούκο, Μαρία Χριστοδημητροπούλου- Τσελά, Νίκο Γιαννακόπουλο, Γιάννη Κατσίρη και Τάσο Κατσιαδράμη επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά της Μεγαλόπολης και καταστήματα της πόλης και συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής.
Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή του Λεκανοπεδίου και στη διαχείριση του ειδικού αναπτυξιακού πόρου αλλά και στην προσπάθεια που κατέβαλλε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για να δοθεί ένα μεγάλο ποσό από το Ταμείο Μολυβιάτη για έργα στην πυρόπληκτη περιοχή της Αρκαδίας. Χρήματα που ήταν ξεχασμένα και με πολλές παρεμβάσεις δόθηκαν στις περιοχές που επλήγησαν το 2007 από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Έτσι ολοκληρώθηκε για παράδειγμα η γέφυρα στην Καμαρίτσα που είχε «κολλήσει» καθώς και άλλα έργα οδικά και υποδομών που δίνουν αναπτυξιακό χαρακτήρα στο λεκανοπέδιο και το προετοιμάζουν για τη μεταλιγνιτική περίοδο.
Επισκέψεις σε χωριά της Τεγέας και της Σκιρίτιδας
Την Πέμπτη 8 Μαΐου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Γιώργος Ρουμελιώτης, Γιάννης Μπουγιούκος και Θεόδωρος Ντάνος επισκέφτηκαν χωριά της Τεγέας και της Σκιρίτιδας (Ρίζες, Κερασίτσα, Κολλίνες, Κερασιά, Βλαχοκερασιά) και παρακολούθησαν τον Εσπερινό στον Άγιο Χαράλαμπο Κολλινών.
Περιοχές που υλοποιούνται οδικά έργα από την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας όπως το έργο Καλτεζιές- Κολλίνες- Βλαχοκερασιά – Πελλάνα. Έργα που θα εξυπηρετήσουν τους κατοίκους στην καθημερινή τους ζωή αλλά θα βοηθήσουν και στην τουριστική ανάπτυξη, αφού μέσω του δρόμου αυτού συνδέονται δύο νομοί, της Αρκαδίας και της Λακωνίας, ενώ εξυπηρετείται και το Μοναστήρι των Καλτεζών.
Στη λαϊκή αγορά και σε καταστήματα της Τρίπολης το Σάββατο
Το Σάββατο 10 Μαΐου κλιμάκιο της «Νέας Πελοποννήσου» θα επισκεφτεί τις λαϊκές αγορές της Τρίπολης και τα καταστήματα της πόλης.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: