teakvodo leonidioΓιαννακούρας: Η διάκρισή σας γκρεμίζει την απαισιοδοξία, την πικρία και την κατήφεια που έχουμε όλοι μας λόγω των συνθηκών

Τις δύο παγκόσμιες πρωταθλήτριες του TAE KWON DO Ευγενία Σαρρή και Σταματίνα Γεωργίτση που κατάγονται από το Λεωνίδιο θα τιμήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με πρόταση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, σε επόμενη συνεδρίασή του. Τα δύο κορίτσια κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO στις κατηγορίες των 70 και 48 κιλών που διεξήχθη στο Τατζικιστάν.

Αυτό ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, μεταφέροντας τις ευχές του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη στις δύο λεωνιδιώτισσες παγκόσμιες πρωταθλήτριες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης υποδοχής που διοργάνωσε ο δήμος Νότιας Κυνουρίας το βράδυ της Τρίτης 12 Αυγούστου στο Λεωνίδιο.

Ο κ. Γιαννακούρας, αφού ευχαρίστησε τα δύο κορίτσια για την χαρά και την περηφάνια που χάρισαν όχι μόνο στους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και στην Αρκαδία ολόκληρη και σε όλη την Ελλάδα, μετέφερε την υπόσχεση του Περιφερειάρχη πως θα εξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να στηρίξει οικονομικά την προσπάθειά τους για να υπάρξουν και άλλες διακρίσεις όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας στο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων πως «με τέτοιες διακρίσεις, που μας χαρίζουν τα παιδιά μας στον αθλητισμό, οικοδομείται η ελπίδα, η αισιοδοξία, το μέλλον, φουσκώνουμε από περηφάνια γκρεμίζοντας όχι τα τείχη, όπως συνέβαινε στην Αρχαία Ελλάδα, όταν γινόταν η υποδοχή των Ολυμπιονικών, αλλά την κατήφεια, τη μιζέρια και την πίκρα που είναι διάχυτες σήμερα λόγω συνθηκών» και κλείνοντας το χαιρετισμό του συνεχάρη και ο ίδιος προσωπικά τις δύο αθλήτριες, τον προπονητή τους Άρη Βελισσαρόπουλο και τις οικογένειές τους, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τις θυσίες και τον αγώνα που έχουν καταβάλλει για να ξεχωρίσουν στο άθλημα με το οποίο ασχολούνται.

Τέλος τους ευχήθηκε να «κατακτήσουν και άλλες ψηλότερες κορυφές»

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τον χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα.

https://www.youtube.com/watch?v=nmmojVnx_5g

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: