DSC 5787Το Λεωνίδιο και το σημείο όπου διαπιστώθηκε η αποκόλληση βράχου επισκέφθηκε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, από κοινού με το Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπο Λυσίκατο και ειδικούς επιστήμονες του ΙΓΜΕ προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος.
«Είναι ένα κρίσιμο πρόβλημα που εντοπίστηκε από τους φίλους μας αναρριχητές στην περιοχή και έχουμε φέρει μια ειδική ομάδα επιστημόνων από το ΙΓΜΕ για να μας δώσουν τις επιστημονικές τους συμβουλές» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι άμεσα θα γίνει περαιτέρω πιο εξονυχιστικός έλεγχος του πετρώματος σε αυτή την περιοχή.


«Αμέσως μετά σε συνεργασία με τον κ. Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας θα προχωρήσουμε γρήγορα, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες πιστώσεις, ώστε να εξαλείψουμε τουλάχιστον αυτόν τον εμφανή κίνδυνο από την αποκόλληση του βράχου. Από εκεί και πέρα θα δούμε τα υπόλοιπα τεχνικά ζητήματα για τη στερέωση και αντιμετώπιση του προβλήματος» σημείωσε ακόμη ο Περιφερειάρχης.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: