tatyianAυτός ήταν ο τίτλος της «χάρτινης» πρωτοσέλιδης, τότε, έκδοσης (φύλλο 157)<<ΟΔΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ>> , προ 3ετίας... όταν, ο αγαπητός φίλος και εξαίρετοςς χαρακτήρας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, εκλέχτηκε, ως Αντιπεριφερειάρχης Πελ/νήσου, στο πλευρό του Π. Τατούλη...

Τον ίδιο τίτλο επαναρτούμε, και αυτή τη φορά, στην, εκ νέου, νίκη του Δημοβαλτετσιώτη (Λύκα ή Αθήναιο), Ευάγγελου, ένας τίτλος, που, ολοκληρωμένος, διαβάζεται «Πρίμο σεκόντο, θα χειρουργήσουμε, και πάλι, μαζί, πρίμο σεκόντο...»...ένας παραφρασμένος στίχος από το νοσταλγικό τραγουδάκι της "μπελ επόκ"..., για "το χειρουργείο" με την επωνυμία "Αρκαδία"!

Οι Αρκάδες επιβράβευσαν, για δεύτερη φορά, στο πόστο του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, τον Ευάγγελο Γιαννακούρα, μια επιβράβευση, καθόλα σωστή και επιβεβλημένη καθότι, ο Ε.Γ., τίμησε και τιμά, από αυτή τη θέση, το ιστορικό κτίριο της οδού Αγίας Βαρβάρας, το σπίτι του Φωτάκου...! Ευθύς τύπος, ειλικρινής, έντιμος, ηθικός, πράος, σεμνός, έξω καρδιά και καθόλου πολιτικάντης... ο Βαγγέλης Γιαννακούρας... δίνει μαθήματα τού, πώς πρέπει να είναι, να ενεργεί και να συμπεριφέρεται ένας «Άρχοντας» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης... Επιπρόσθετα, είναι γνώστης όλων των Αρκαδικών θεμάτων και προβλημάτων, εδώ και 10ετίες, ώστε να μπορεί, πιο εύκολα, από τον καθένα, να τα γνωρίζει, να τα προβάλλει και να τα θεραπεύει...

Με τον Π. Τατούλη, γιατροί αμφότεροι, χειρουργοί και οι δύο..., «μιλούν την ίδια γλώσσα» οπότε πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλο αυτοδιοικητικό «ντουέτο» γνωρίζουν να δραστηριοποιούνται... κι όταν, μάλιστα, είναι τόσο πολύ Αρκαδολάτρες...! Δε θα διακινδυνεύσουμε, να ισχυριστούμε, πως, ιδεωδέστερο "δίδυμο", δε θα βρισκόταν... από αυτό των δύο Γιατρών, σ' αυτή τη φάση για την Αρκαδία μας...! Γι' αυτό και "μπράβο" στους Αρκάδες ψηφοφόρους για την επιλογή τους...!

Γιος δασκάλων, ο Βαγγέλης, και ζυμωμένος με την αγωνιώδη καθημερινότητα, δεν ήλθε από το πουθενά...• έτσι, γνωρίζει τον μόχθο του αγρότη, την αγωνία του μεροκαματιάρη, το δύσκολο του δημόσιου υπάλληλου... οπότε ανάλογα συμπεριφέρεται... κάθε φορά... έχοντας ανοιχτή την πόρτα του γραφείου του στον οποιοδήποτε επιθυμεί να τον συναντήσει και να του εκφράσει το πρόβλημα του... Και ας μην ξεχνάμε, πως, και ως πολιτευτής, ο Βαγγέλης, όλα τα χρόνια, υπήρξε "τζέντλεμαν"... κάνοντας έντιμους αγώνες... και μακράν ύπουλων χτυπημάτων...!

Και για τον Ευάγγελο -όπως και για τον Πέτρο- επάνω απ' όλα, πρέπει να προέχει η πρωτεύουσα του νομού, η Τρίπολη...• την οποία, Τρίπολη, συνεργαζόμενος με τον Δήμαρχο, πρέπει, να τη βοηθήσει ώστε ν' ανορθωθεί και αχθεί «Πρώτη σε ολόκληρη την Πελ/νησο»!

Συγχαρητήρια, Βαγγέλη, και υγεία... "καλέ μου άνθρωπε"... χαμογελαστέ Ευάγγελε...

Ν.Γ.

 

Αναδημοσίευση από την ηλεκτρονική εφημερίδα <<ΟΔΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ >>

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: