ellada varosΜε το σημείωμά μας αυτό, θα επισημάνουμε ελάχιστα από τα τεκταινόμενα, όπου και οι ίδιοι οι κυβερνώντες, τα γνωρίζουν, αλλά ενιστάμεθα, γιατί επιμελώς αδρανούν-κωφεύουν.
Σε στιγμές εθνικής κρίσης, ως η παρούσα, όπου δεν υπάρχει συνείδηση της πραγματικότητας, αλλά ούτε διάθεση αντίστασης άμυνας, σε οιονδήποτε εχθρόν. Φυσικόν είναι ο Λαός να διαμαρτύρεται εντόνως και να πονεί η ψυχή εκείνων που με πατριωτισμό και με συνείδηση ευθύνης ασχολούνται με τα δημόσια -εγειρομένης, ωσάν τιμωρού προστατευτικής ασπίδας των ιερών και οσίων, και της ψυχής όλων εκείνων που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος- υβριζομένων ήδη, λόγω και έργω, από των κρατούντων. Είναι ανεπίτρεπτο, κατά τη γνώμη μας, να μένει κανείς απαθής και να λέγεται Έλληνας, όταν η πατρίδα μας βάλλεται παντοιοτρόπως και υπούλως από εχθρούς και άσπονδους φίλους, αλλά και το χειρότερο από τέκνα της... πεπωρωμένα. Ιδιαιτέρως η χώρα μας βρίσκεται σε περισσότερο κρίσιμο θέση, λόγω ειδικών γεωπολιτικών και άλλων συνθηκών ... με τις συνεχείς υποχωρήσεις των κυβερνώντων, να αποθρασύνεται η Τουρκία, που θέτει θέμα Θράκης και διεκδικεί το μισό Αιγαίο.

Παράλληλα η θρασύτητα των Σκοπίων με βλέψεις έως Όλυμπο και Χαλκιδική –με χάρτες και εμβλήματα. Και εν συνεχεία η γείτονος Αλβανία οραματίζεται την «Μεγάλη Αλβανία» έως και την Πρέβεζα... Όπως είναι φυσικόν όλα αυτά και άλλα τινά προκαλούν ανησυχίες στο πανελλήνιο, εξαιρουμένων των υπευθύνων κυβερνητικών, ίσως και του «Ανωτάτου Άρχοντος ... Οποία Μακαριότης».
Είναι ορατός πλέον ο κατήφορος προς τον οποίο οδηγείται η χώρα, πάσχουν δεινώς όλοι οι τομείς με επικεφαλής τον τομέα των Εξωτερικών και ακολουθούν –παιδεία-υγεία, όπου κρατεί πλήρης σύγχυσις... Διαπιστώσεις: Κοινωνική Αρμονία, ώρα μηδέν. Παραβιάσεις εναερίου και θαλασσίου χώρου – λαθρομετανάστες κατά συρροή. Τουτέστιν ξέφραγο αμπέλι η ΕΛΛΑΣ. Συνεπώς όλα αυτά και άλλα, δείχνουν, μαρτυρούν και συνθέτουν συμπτώματα κρατικής παραλυσίας, αλλά και εικόνα θλιβερής παρακμής, συμπτώματα που προοιωνίζουν εθνική ταπείνωση.
Νικόλαος Γ. Παπανικολάου
Εκ Καλλιανίου Γορτυνίας
Μ.Π.Ε.Α. – Ε.Σ.Α.Η.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: