adonis likoyrentzosΜέσω twitter "δικαίωσε" τον πρώην υπουργό για τα νέα χειρουργεία του Ευαγγελισμού

Στα εγκαίνια των υπερσύγχρονων χειρουργείων του Ευαγγελισμού παρευρέθηκαν χθες ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη.

Με δεδομένο ότι οι εργασίες ξεκίνησαν επί Υπουργίας Ανδρέα Λυκουρέντζου και ολοκληρώθηκαν επί Γεωργιάδη, ο Άδωνις ένιωσε τεράστια έκπληξη όταν αντελήφθη ότι ο Λυκουρέντζος απουσίαζε από τα εγκαίνια με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα όταν τον συνάντησε στη Βουλή να τον ρωτήσει για την απουσία του: «Μα δεν με κάλεσε ποτέ κανένας. Δεν έλαβα πρόσκληση» είπε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στον έκπληκτο Άδωνη ο οποίος ανέλαβε δράση και έσπευσε να δικαιώσει τον Λυκουρέντζο μέσω twitter και να του πιστώσει ότι τα έργα στα χειρουργεία του Ευαγγελισμού ξεκίνησαν επί Υπουργίας του. Έτσι ο Άδωνις ανήρτησε τις σχετικές φωτογραφίες από τα εγκαίνια γράφοντας: «Από τα χθεσινά εγκαίνια των χειρουργείων του «Ευαγγελισμού». Τα πλέον σύγχρονα. Εύγε αξίζουν και στον Ανδρέα Λυκουρέντζο».

Ο Άδωνις μάλιστα ακούστηκε να μιλάει για απρέπεια σε βάρος του Λυκουρέντζου και πως δεν μπορεί να πιστέψει την φήμη που κυκλοφορούσε χθες στον Ευαγγελισμό ότι ο Λυκουρέντζος δεν προσεκλήθη από την διοίκηση του Ευαγγελισμού για...πολιτικούς λόγους.

 

parapolitika.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια