vergetis 5Μετά τη λήξη του πρώτου νικηφόρου παιχνιδιού στο EUROPA LEAGUE για τον Αστέρα, ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην ιστορική πρώτη νίκη του Αστέρα στο EUROPA LEAGUE, στην προσπάθεια και την επιθετικότητα των ποδοσφαιριστών του, ωστόσο στάθηκε και στην πικρή πλευρά του παιχνιδιού, όταν η Ροβανιέμι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη έχουν ως εξής:

Στην αρχική του τοποθέτηση, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε την πρώτη μας νίκη στο EUROPA LEAGUE. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν πολύ, όμως μου μένει μια πικρία που δεν με αφήνει να το χαρώ τόσο, το γεγονός ότι προηγούμασταν 2-0, ο αντίπαλος έπαιζε με δέκα παίκτες και άγγιξε την πρόκριση. Για κάποια λεπτά η Ροβανιέμι ήταν στον επόμενο γύρο. Αναγνωρίζω την αντίδραση των παικτών, την επιθετικότητα που βγάλαμε, αλλά δεν μπορώ σαν προπονητής να δικαιολογήσω την εικόνα μετά το 2-0».

Για τα θετικά δείγματα της ομάδας: «Ασφαλώς υπάρχουν πολλά θετικά. Σαν προπονητής εστιάζω στα αδύναμα σημεία ή σε ότι θέλει βελτίωση. Υπάρχουν θετικά στοιχεία, όπως οι αντιδράσεις στην Φινλανδία, αλλά και απόψε. Είχαμε μαχητικότητα, επιθετικότητα, παρά το γεγονός ότι ήμασταν άτυχοι με τα δοκάρια. Σαν προπονητής, οφείλεις να εστιάζεις στα σημεία που θέλουν βελτίωση».

Για το κενό με το οποίο ήρθε το 2-2: «Ασφαλώς και υπάρχουν δικαιολογίες, όπως ότι είμαστε στη φάση μονταρίσματος της ομάδας. Εγώ δεν θέλω δικαιολογίες της εποχής, γιατί έχει γίνει ήδη το 2-0. Έχουμε δημιουργήσει μια καλή βάση όσον αφορά την πρόκριση, αλλά δεν ανταπεξήλθαμε σωστά. Θέλουμε δουλειά και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και ευελπιστούμε πώς θα τα βελτιώσουμε»

Για τον τραυματισμό του Μπαράλες: «Φαίνεται ένα διάστρεμμα. Πρέπει να ξεπρηστεί το πόδι και να κάνει ακτινογραφία. Σύντομα θα έχουμε νέα για την κατάσταση του»

Για τις χαμένες φάσεις: «Πιο ανησυχητικό για έναν προπονητή είναι όταν η ομάδα δεν δημιουργεί ευκαιρίες. Από την στιγμή που το κάνει, είναι καλό. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, θέλεις και τύχη. Δύο δοκάρια σήμερα, δοκάρι στην Φινλανδία. Θέλει δουλειά αυτός ο τομέας και θα επιμείνουμε»

Για τον επόμενο αντίπαλο: «Δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τον επόμενο αντίπαλο. Από αύριο το πρωί θα αρχίσουμε να κοιτάμε την Μάιντς».

 

arcadiasports.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: