ASTERASEUROPHS 465 355

Ο Αστέρας Τρίπολης εξακολουθεί να τρελαίνει κόσμο στην Ευρώπη καθώς επικράτησε με 2-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Το LIVE του αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος από την Μακάμπι και επέβαλλε τον ρυθμό του πιέζοντας την άμυνα των Ισραηλινών στο πρώτο ημίχρονο. Αυτή η πίεση απέφερε καρπούς στο 29ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Μάσα με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους Αρκάδες. Ο Ντε Μπλάσις πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ, οι παίκτες της Μακάμπι απομάκρυναν πάνω στην γραμμή, όμως η μπάλα έφτασε στον Μάσα που σούταρε και με τη βοήθεια της κόντρας στον Ζησόπουλο αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να απαντήσουν και έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Ζάχαβι στο 53΄ και τον Μπεν Μπασάτ στο 57΄, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε εξαιρετικά.

Στα τελευταία λεπτά το ματς άνοιξε και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν. Στο 85΄ ο Χουάν Πάμπλο νίκησε στο τετ α τετ τον Μπαράλες, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Θεοδωρόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στο κοντινό σουτ του Πρίτσα.

Τελικά το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται μια "ανάσα" από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι (87' Τιέ Μπι), Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ρόλε (70' Σανκαρέ), Μουνάφο, Μάτσα (80' Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Πάμπλο, Γιεϊνί, Τιμπί, Γκαρθία, Σπουνγκίν, Άλμπερμαν, Ιγκιέμπορ, Ραντί (87' Λουγκάσι), Μπεν Μπασάτ (66' Πρίτσα), Ζάχαβι, Μίκχα (76' Μπεν Χαΐμ).

 

newsit.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: