de blasis 3Κανονικά στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Μακάμπι στη Κύπρο βρίσκεται ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Έτοιμοι για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα οι Αρκάδες

.

Με Ντε Μπλάσις για τους ομίλους ο Αστέρας

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε για τον Αστέρα Τρίπολης που ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τον ιστορικό αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι στην Κύπρο στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αρκάδες θα πάνε στο όμορφο νησί έχοντας στις αποσκευές τους το σημαντικότατο 2-0 του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αλλά και το βασικό τους... όπλο.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις ο οποίος επέστρεψε από την Γερμανία και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Σανκαρέ. Στον αντίποδα εκτός έμεινε για ακόμα μία φορά ο Τόμας Κοσίτσκι, αλλά και οι Τορμένα, Μπαντιμπανγκά και Κιτοκό.

Συνολικά ο Στάικος Βεργέτης θα έχει μαζί του στην Κύπρο για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι τους: Μπαντή, Θεοδωρόπουλο, Λούι, Κυριακόπουλο, Παντελιάδη, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλη, Μουνάφο, Ζησόπουλο, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνη, Μάσα, Μπαράλε, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτα.

Δεν θα μείνει πίσω στην Κύπρο

Όταν έχεις κερδίσει με 2-0 στο πρώτο ματς, είναι λογικό να κοιτάξεις περισσότερο την άμυνα στην ρεβάνς, ωστόσο επειδή τις περισσότερες φορές η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, ο Αστέρας δεν σκοπεύει να αλλάξει παιχνίδι και κόντρα στη Μακάμπι. Ναι μεν θα κοιτάξει όσο περισσότερο γίνεται την άμυνα, αλλά θα βγει και μπροστά να διεκδικήσει να βάλει ένα γκολ που ουσιαστικά θα του δώσει την πρόκριση. Αυτό φάνηκε και από την τελευταία προπόνηση, με τον Στάικο Βεργέτη να λέει συνεχώς στους παίκτες του πως θα πρέπει να δουν το ματς της Πέμπτης σαν να μην έχει γίνει καν το πρώτο στην Τρίπολη.

Στα της προπόνησης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Μπαντιμπανγκά, Τορμένα, που ανέβασαν ρυθμούς και θα μπουν από Δευτέρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Κοσίσκι συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του, ο Γεωργακόπουλος έτρεξε για αρκετή ώρα στο χορτάρι, ενώ ο Κιτόκο ένιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, αποχώρησε από την προπόνηση και τέθηκε εκτός αποστολής.

Ο Αστέρας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για Κύπρο, όπου θα φτάσει στη Λάρνακα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ενώ το απόγευμα (19.30) θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Μακάμπι.

 

gazzetta.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: