asteras kalloniΔίκαιη νίκη με 1-0 σημείωσε ο Αστέρας απέναντι στην Καλλονή για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με γκολ του Μάσα στο 3ο λεπτό.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε η αναμέτρηση για τον Αστέρα καθώς προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό. Με μακρινή μπαλιά του Ρόλε στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής, ο Μάσα τσίμπησε τη μπάλα με το κεφάλι και με αυτόν τον τρόπο ξεπέρασε τον Χογκ αφήνοντάς την να κυλήσει... βασανιστικά στην εστία του.

Το άγχος έφυγε νωρίς και στο 10' ο Αστέρας δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ακόμη ένα τέρμα. Έπειτα από συνεργασία του Πάρα με τον Μάσα, ο δεύτερος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά αυτή τη φορά ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε σωστή αντίδραση.

Ο τραυματισμός του Σανακρέ στο 23' δεν άλλαξε τα πλάνα του Αστέρα καθώς τη θέση του πήρε ο Ζησόπουλος στο πλάι του Γκοϊάν. Πάντως, κλασικές φάσεις δεν σημειώθηκαν με τον ρυθμό να πέφτει όσο φτάναμε στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Αστέρας δεν απειλήθηκε και κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του 1-0.

Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό στο 2ο μέρος και δημιούργησε ευκαιρίες για το 2-0. Για την ακρίβεια οι Αρκάδες ήταν καταιγιστικοί και από το 50' έως το 58' είχαν 4 σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με τους Πάρα και Μάσα, με πιο κλασσική αυτή του Μάσα στο 56' όταν μπήκε κατά μέτωπο αλλά δεν μπόρεσε να... εκτελέσει τον Χογκ.

Η Καλλονή απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 55' όταν ο Ναβάρο έκλεψε τη μπάλα και μπήκε από δεξιά, γύρισε στον Χουάνμα ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 70ό λεπτό, ο Αστέρας είχε νέα ευκαιρία με κεφαλιά του Πάρα έπειτα από σέντρα του Λούι ενώ η μεγαλύτερη στιγμή της Καλλονής ήρθε στο 87' με το σουτ του Κύπρου από το ύψος της περιοχής να φεύγει λίγο άουτ.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Καλλονή πίεσε χωρίς να πετύχει κάτι ιδιαίτερο κι έτσι ο Αστέρας κατέκτησε δίκαια το δεύτερο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

arcadiasports.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: