vergetis totenamΟ Στάικος Βεργέτης δεν έκρυψε ούτε την περηφάνια του, ούτε την τιμή του, ούτε καν το γεγονός ότι κάποτε, στα παιδικά του χρόνια, ήταν οπαδός της Τότεναμ. Δεν έκρυψε, όμως, ότι επίσης ο Αστέρας θα μπει στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για να διεκδικήσει τις δικές του πιθανότητες στον αγώνα. Οπως έχει κάνει σε όλη του την ευρωπαϊκή πορεία μέχρι τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Για την αναμέτρηση με την Τότεναμ: "Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια να είμαατε εδώ και να έχουμε έναν ιστορικό αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Αστέρας περνώντας τρεις προκριματικές φάσεις, έπαιξε στους ομίλους και αυτό που συμβαίνει τώρα το ζούμε για πρώτη φορά. Και ζούμε αυτό το όνειρο με ωριμότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία σε κάθε αγώνα. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ελπίζουμε να γίνει καλό παιχνίδι, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έχουμε να κερδίσουμε μόνο από αυτούς αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε με συνοχή και οργανωμένα και να απειλήσουμε σε όσες φάσεις παρουσιαστούν".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Η Τότεναμ παίζει σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχύτητες πιο πάνω από το ελληνικό. Εχει παίκτες έμπειρους και με μεγάλη ποιότητα. Είναι φυσιολογικό στο πίσω μέρος του μυαλού μας να είναι η πρόκριση. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Αστέρας: "Οπως μας έχουν μελετήσει, έχουμε κι εμείς μελετήσει την Τότεναμ. Θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο, να μην πάρει ρυθμό. Αυτή είναι η προτεραιότητα. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να απειλήσουμε και να σκοράρουμε. Εχουμε σκοράρει παντού, μόνο στην Γερμανία με την Μάιντς δεν τα καταφέραμε. Αλλά τις νίκες και τις προκρίσεις τις δίνει η άμυνα".

Για την Τότεναμ: "Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα όλοι οι παίκτες της είναι επικίνδυνοι (σ.σ. γέλια). Οι μεσοεπιθετικοί όλοι είναι πολύ καλοί, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ενός αγώνα. Για αυτό χρειάζεται να έχουμε οργάνωση και καλή συνοχή εμείς".

Για την απουσία του Γκοϊάν: "Αποτελεί πονοκέφαλο η απουσία του Γκοϊάν. Αλλά δύο παίκτες που παίζουν στο κέντρο επίσης έχουν πολλά παιχνίδια, έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά και αυτό κάνει τον πονοκέφαλό μας πιο ελαφρύ".

Οσο για το πώς νιώθε ο ίδιος να βρίσκεται σε αυτό το γήπεδο: "Υποστήριζα την Τότεναμ, χωρίς να ξέρω ξεκάθαρα την αιτία. Είχα δει έναν αγώνα και με είχε συνεπάρει. Τώρα είμαι επαγγελματίας. Είναι τιμή για όλους εμάς να παίζουμε εδώ. Αλλά θα το δούμε σε επαγγελματικό πρίσμα".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ζησόπουλος είπε: "Είμαστε σε έναν όμορφο σταθμό ταξιδιού από τις 15 Ιουλίου που ξεκινήσαμε προτετοιμασία και στη συνέχεια τα προκριματικά. Παίζουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο, με μεγάλη ομάδα, αλλά εκτός από τις εντυπώσεις θέλουμε και το αποτέλεσμα. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται να έχουμε τη μέγιστη συγκέντρωση στο ματς, θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε.

Για την κούραση: "Είχαμε ένα μακρύ ταξίδι, δύσκολο, αλλά όταν θα μπούμε στο γήπεδο θα τα ξεχάσουμε όλα αυτά. Θα παίξουμε σε ένα ωραίο γήπεφο, με μεγάλη ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε την κούραση και το επόμενο ματς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".
arcadiasports.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: