pegasus LARGE t 1041 106576551 type12395Του Δημήτρη Χ. Δημόπουλου

 

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική και ευρεία νίκη με 0-4 σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Αστέρα Τρίπολης. Μαγική εμφάνιση από τους πράσινους που φτάνουν τους πέντε βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα.

 

Η αρχή των play off έγινε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι ήρθαν αποφασισμένοι, ώστε να πάρουν τη νίκη και το κατάφεραν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Αυτό το 0-4 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, το τριφύλλι φτάνει τους πέντε βαθμούς, ενώ ο Αστέρας μένει στον έναν.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και φυσικά δύο γκολ υπέρ του Παναθηναϊκού. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 8’ όταν το σουτ του Μάσα πέρασε άουτ. Στο 12’ ο Αστέρας που είχε μπει δυνατά προσπάθησε με μια κεφαλιά του Μπαράλες να σκοράρει αλλά ο Στιλ του είπε όχι.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε με τον χειρότερο τρόπο. Έπειτα από γέμισμα στην περιοχή ο Σίλντενφελντ έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1. Ο Μπαράλες στο 37’ έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Τελικά στο 45’ ο Παναθηναϊκός με τον Καρέλη να περνάει και τον Θεοδωρόπουλο πλάσαρε και έκανε το 0-2 που ήταν το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε και πάλι πιο δυνατά με τον Αλόκο στο 50’ να πιάνει την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πήγε άουτ. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε και πάλι με γκολ. Συγκεκριμένα στο 55’ ο Καρέλης πλάσαρε έπειτα από πάσα του Κλωναρίδη και έκανε το 0-3 για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Στο 57’ ο Γιαννιώτας προσπάθησε με σουτ να νικήσει τον Στιλ αλλά δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και ο Παναθηναϊκός είχε πάρει αυτό που ήθελε και παίζοντας καταπληκτική άμυνα κλείδωσε τον Αστέρα.

Μετά από πολύ ώρα και συγκεκριμένα στο 79’ ο Γιαννιώτας έκανε το πλασέ, ωστόσο ο Στιλ έβγαλε την μπάλα κόρνερ. Στο 82’ κρύφτηκε η μπάλα και ο Μπεργκ που ήταν ο τελικός αποδέκτης έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4. Στο 88’ ο Μαυρίας προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, ωστόσο ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε. Άλλη φάση δεν σημειώθηκε και τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό το εμφατικό 0-4.

Η «Σφυρίχτρα»: Ο διαιτητής του αγώνα κύριος Βοσκάκης δεν είχε δύσκολο έργο στον αγώνα. Η κυριαρχία του Παναθηναϊκού ήταν φανερή και κρίσιμες φάσεις δεν υπήρχαν. Παρ’ όλα αυτά σε όποια φάση έπρεπε να επέμβει ο Έλληνας referee το έκανε με επιτυχία.

MVP: Στον Παναθηναϊκό όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν καταπληκτικοί, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε ήταν ο Νίκος Καρέλης. Αυτό διότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κατάφερε να πετύχει δύο γκολ από τα τέσσερα που σημειώθηκαν συνολικά.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Αλόκο, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Νίκο (Γιαννιώτας 46’), Ιγκλέσιας, Ρόλε (Μουνάφο 78’), Μάσα, Πάρα (Μπαντιμπανγκά 60’), Μπαράλες

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (Μπεργκ 81’), Ζέκα, Λαγός, Καρέλης, Νίνης (Πράνιτς 73’), Κλωναρίδης (Μαυρίας 66’)

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: