5 χρυσα για τον ατλαντα στα κολοκοτρωνεια
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τον Α.Ο.Α.ΆΤΛΑΣ το τουρνουά Κολοκοτρώνεια που διεξήχθη στην Τρίπολη τον περασμένο μήνα. Ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης συμμετείχε στις περισσότερες από τις κατηγορίες με τους αθλητές: Ευθυμιόπουλο ,Κουλούρη ,Σταθούλια ,Μορφωνιό ,Μπισιούλη ,Δουκουμόπουλο ,Στιβακτάκη ,Βλάχο ,Τσίτουρα ,Κουστένη ,Σώτηρα ,Μπουρτσουκλή ,Γρηγορίου , Μπούρτζο , Γκέκα ,Καραμάνο, Βεργόπουλο ,Βεργόπουλο ,Κακουρίδη ,Ψαράκη.
Στην κατηγορία Αγόρια 12 μεγάλος νικητής ήταν ο Γιώργος Γκέκας ο οποίος νίκησε στον τελικό το Γεροδήμο από το Άργος.


Στην κατηγορία Άντρες 35+ μεγάλος νικητής ο Δημήτρης Δουκουμόπουλος ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Καλλιάνο από το Άργος.
Στην κατηγορία Γυναίκες 35+ νικήτρια ήταν η Βούλα Σταθούλια η οποία επικράτησε στον τελικό της Προδρόμου από τη Μεγαλόπολη.
Στην κατηγορία Γυναίκες 14-35 νικήτρια ήταν η Ραφαηλία Μπουρτσουκλή που επικράτησε στον τελικό της Αντωνίου από την Τρίπολη.
Στην κατηγορία μικτά διπλά ο Αναστάσης Γρηγορίου και η Ραφαηλία Μπουρτσουκλή ήταν οι μεγάλοι νικητές μιας και επικράτησαν στον τελικό των Δελή-Αντωνίου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στον τελικο consolation νικητής ήταν ο Γιάννης Στιβακτάκης ο οποίος επικράτησε του Λαμπρόπουλου από την Τρίπολη ,καθώς και ότι η μικρή ομάδα του Άτλαντα κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά κάτω των 10 ετών με τους Γιάννη Ψαράκη και Θάνο Κακουρίδη ,σε ένα τουρνουά που έγινε πριν λίγες εβδομάδες αλλά είχε ενταχθεί στα Κολοκοτρώνεια.
Επόμενο τουρνουά για την ομάδα ενηλίκων του σωματείου την επόμενη εβδομάδα στη Σπάρτη ,όπου θα συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι παίκτες κάθε ομίλου .

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: