chavosΟι αποχωρήσεις επτά ποδοσφαιριστών αφήνουν κενά στο ρόστερ κι οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης έχουν ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες για να τα καλύψουν. Το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για το ρόστερ του νέου Αστέρα.

Ο σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Πολύ πιο πριν οριστικοποιηθεί το αν η ομάδα θα εξασφαλίσει ή όχι την 6η θέση - κάτι που εν τέλει δεν κατάφερε - μιας και θα ήθελε να κυνηγήσει την είσοδό της στα πλέι οφ στην περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν έπαιρνε άδεια.

Όπως και να έχει, η χρονιά αυτή χάθηκε αλλά το μεγάλο επίτευγμα αυτής της ομάδας είναι ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για «αποτυχία» όταν δεν τερματίζει στην πρώτη πεντάδα.

Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να επιστρέψουν την ομάδα στην Ευρώπη και γι αυτό εξάλλου έχουν ξεκινήσει το... σαφάρι, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η απόφαση ο σχεδιασμός να γίνει με το Μάκη Χάβο στο τιμόνι έχει παρθεί και με τη δική του συγκατάθεση παίρνεται η όποια απόφαση. Ετσι και εκείνος συμφώνησε στο να... χαιρετήσουν και να μην ανανεώσουν (ο καθένας για διαφορετικούς λόγους) οι επτά παίκτες με τη λήξη του συμβολαίου τους, ακόμη και αν με κάποιους εξ αυτών υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο, όπως είναι οι Μπαντής, Ζησόπουλος και Γκοϊάν. Οι άλλοι τέσσερις είναι οι Σανκαρέ, Τορμένα, Κιτοκό και Λούι.

Πλέον, μετά την πώληση του Απόστολου Γιάννου στην Γκουανγκζού R&F, οι Αρκάδες ψάχνουν για δύο σέντερ φορ, επίσης στο δεξί άκρο της άμυνας θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του Λούι, μιας μόνο η προσθήκη του Γιάννη Στάθη δεν φτάνει. Σανκαρέ και Γκοϊάν θα πρέπει να αντικατασταθούν, αφού για το κέντρο της άμυνας έχουν μείνει οι Τριανταφυλλόπουλος και Αλόκο, ενώ αναμένεται να προστεθούν και δύο εξτρέμ. Στα... φτερά παίζουν οι Μάσα, Στανισάβλιεβιτς και Δημούτσος.

Στη μεσαία γραμμή με Ιγκλέσιας, Δημούτσο (τον είδαμε να παίζει με Χάβο στο δεξί άκρο στο 4-2-3-1), Χαμντανί, Κουρμπέλη, Ντουντού υπάρχει υπεροπλία και μόνο με κάποια αποχώρηση θα υπάρξει αντικατάσταση. Τη φανέλα με το "10" θα έχει ο Πότσι Τσάβες του χρόνου αντικαθιστώντας τον Μπερτόγλιο, ο οποίος μετά το δανεισμό του δύσκολα θα συνεχίσει στην Τρίπολη. Bέβαια, δεν αποκλείεται να παραμείνει στην Τρίπολη ξανά ως δανεικός - εκτός κι αν λύσει το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Κιέβου, που θέλει για να τον πουλήσει 1.000.000 ευρώ.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν οι Γιαννούλης και Παντελιάδης, ενώ στο τέρμα, μετά τους Θεοδωρόπουλο και Κοσίτσκι θα υπάρχει κι ο Αθανασιάδης, ο οποίος αποτελεί την πρώτη κίνηση του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Διάβασε περισσότερα στο: Τα «θέλω» του Αστέρα Τρίπολης | Superleague & Αστέρας Τρίπολης | gazzetta.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

Κατηγορία: