bantisceΟ Γιώργος Μπαντής που αναδείχτηκε MVP από τον κόσμο και χθες έλαβε, πέρα από πoλλή αγάπη από τον κόσμο, το ρολόι του στο "ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα".

Στην τρίτη χρονιά του διαγωνισμού "Watch the MVP" ο Γιώργος Μπαντής αναδείχτηκε MVP. Κάτι που πετυχαίνει πρώτη φορά Έλληνας παίκτης του Αστέρα.

Ο παίκτης βραβεύτηκε στο "ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα" από τον ιδιοκτήτη των Αρκάδων παίρνοντας το βραβείο του.

Εξω από τα κατάστημα τον περίμεναν πολλοί φίλοι της ομάδας που περίμεναν να τον δουν, να φωτογραφηθούν μαζί του ευχαριστώντας τον για τα όσα πρόσφερε τόσα χρόνια στην ομάδα.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η αγκαλιά με τον Αντώνη - έναν φίλο του Αστέρα που μένει στη Θεσσαλονίκη και πηγαίνει σε κάθε ματς του Αστέρα στη Β. Ελλάδα. Ο Μπαντής κι ο Θεοδωρόπουλος φυσικά δεν του χάλασαν κανένα χατίρι στην επιθυμία του να φωτoγραφηθούν μαζί. Εξάλλου είναι φίλοι με το παιδί!

Ο Γιώργος Μπαντής, δήλωσε:

"Είναι ιδιαίτερη τιμή αυτό το βραβείο. Είναι για μία χρονιά με τον Αστέρα και η ευχαρίστηση έρχεται από το ότι έχει επιτευχθεί από επιλογή των φιλάθλων και αυτό με ικανοποιεί και με κάνει χαρούμενο.

Ερχεται η 10η χρονιά του Αστέρα στη Super League και η ομάδα το αξίζει πέρα για πέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Μπαντούνα για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνει και θέλω να τον ευχαριστήσω και για την στήριξή του στη μεγαλύτερη επένδυση της περιοχής, τον Αστέρα. Πιστέψτε με πως Αστέρας δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που συντηρεί ή οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα, είναι μεγάλη επένδυση και είναι σημαντικό που υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κύριος Μπαντούνας που συμπορεύονται σε αυτό που έχει δημιουργήσει ο Αστέρας".

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και χορηγός του Αστέρα, Νίκος Μπαντούνας, δήλωσε:

"Ολοκληρώνουμε τον τρίτο χρόνο του διαγωνισμού WATCH THE MVP. Φέτος ήταν η σειρά ενός Ελληνα ποδοσφαιριστή και πολύ καλού, με ήθος, του Γιώργου Μπαντή. Καλή επιτυχία να έχει και ευχόμαστε ως επιχείρηση στον Αστέρα την καλύτερη δυνατή πορεία την ερχόμενη χρονιά. Ο Αστέρας έχει αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης. Αυτή τη στιγμή έχει καθοριστικό λόγο στην οικονομία της Τρίπολης και πλέον όλοι το βλέπουν και πρακτικά. Οφείλουμε να υποστηρίζουμε αυτήν την ομάδα που μόνο καλό μας κάνει".

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
Facebook

Διάβασε περισσότερα στο: Βραβεύτηκε ο Μπαντής | Superleague & Αστέρας Τρίπολης | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: