Καλώς ήλθες Γιάννη!

kotsirasΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Ο Κώτσιρας, γέννημα θρέμμα του αρκαδικού ποδοσφαίρου, γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Δόξα Μεγαλόπολης και στη Φαλαισία, ενώ με τη φανέλα του Παναρκαδικού στη Γ' Εθνική, σημείωσε 22 γκολ σε 50 αγώνες και ήταν ένας από τους MVP της Football League 2 και στόχος ομάδων της Super League.

Ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως επιτελικός μέσος, επέλεξε τον αριθμό "27" για τη φανέλα του.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
"Είναι η αρχή ενός ονείρου ζωής. Νιώθω ευγνώμων για το συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ. Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα από μένα όσα περισσότερα γίνεται. Αυτό που κατάφερα εγώ, θέλω να αποτελέσει οδηγό για όλα τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στην Αρκαδία. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι όνειρο ζωής για πολλά μικρά παιδιά, τα οποία με σκληρή δουλειά και υπομονή μπορούν να καταφέρουν πολλά. Σκύβω το κεφάλι και περιμένω με αγωνία να αποδείξω ότι αξίζω αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2010-2011 → Δόξα Μεγαλόπολης (Β' Τοπικό Αρκαδίας)

2011-2014 → Φαλαισία (Α' Τοπικό Αρκαδίας)

2014-2015 → Παναρκαδικός 25 (12)

2015-2016 → Παναρκαδικός 25 (10)

- See more at: http://www.asterastripolis.gr/

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: