Open Junior Athlisis Cup 2016Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο όμιλός μας συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά juniors που διοργάνωσε το Athlisis tennis club με την ονομασία Open Junior Athlisis Cup 2016 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 και 12 ετών. Με 49 συμμετοχές δυο ηλικιακών κατηγοριών (10άρια και 12άρια) και μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο τένις οι αθλητές του ομίλου μας κατάφεραν να ανέβουν 9 φορές στο βάθρο των νικητών. Πιο συγκεκριμένα δύο 1ες , τρείς 2ες και τέσσερις 3ες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες είχαν οι αθλήτριες και οι αθλητές μας.
Στην κατηγορία των κοριτσιών 10 ετών η Ιωάννα Μπισμπίκου κατέλαβε την 2η και η Παπαντώνη Χρυσούλα την 3η θέση δείχνοντας ότι και έχουν τα φόντα αλλά και με την κατάλληλη δουλειά μπορούν να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στους αγωνιστικούς στίβους.


Στα αγόρια κάτω των 10 ετών η επιτυχίες είχαν καθαρά την σφραγίδα της ΑΕΚ Τρίπολης καθώς ο Νασιάκος Ιάσονας κατέκτησε την 1η θέση, με 2ο τον Λαμπρόπουλο Μιχάλη και στην 3η θέση τον Λαμπρόπουλο Άγγελο. Μια ακόμη επιτυχία για τους μικρούς αθλητές του ομίλου μας, μια που τα αποτελέσματά τους αυτήν τη χρονιά, σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο, δείχνουν την ποιότητα της δουλειάς στις ακαδημίες του ομίλου από την προπονητική ομάδα του Γ. Παπαδόπουλου.
Στα αγόρια 12 ετών ο Καραναγνώστης Κων/νος δεν κατάφερε να μπει στον τελικό της διοργάνωσης και να υποστηρίξει την πρώτη θέση που κατέλαβε στο πρόσφατο Ε3 στην Τρίπολη. Κατάφερε όμως να πλασαριστεί μέσα στην τετράδα και να κατακτήσει την 3η θέση ύστερα από έναν καταπληκτικό σε θέαμα και με πολλές ανατροπές στο σκορ ημιτελικό με τον αθλητή Σπυράκη του ΑΟΑΑ Ρήγα.
Τέλος στα κορίτσια κάτω των 12 οι αθλήτριες του ομίλου μας κατέκτησαν και τις 3 πρώτες θέσεις του open. Η Σήλια Λαμπροπούλου, πολυνίκης του θεσμού από την κατηγορία των 10 ετών κατέκτησε την 1η θέση, με 2η την Νασιάκου Σίσσυ, η οποία απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται δικαίως συνέχεια μέσα στα μετάλλια στις τελευταίες διοργανώσεις και 3η την Βουδούρη Μιλένα, με σταθερή ανοδική πορεία και επιτυχίες τους τελευταίους μήνες, όπου και αν αγωνίζεται.
Η προπονητική ομάδα του Γ. Παπαδόπουλου και η επιτροπή διοίκηση του ομίλου συγχαίρουν και ευχαριστούν από καρδιάς, τόσο τις αθλήτριες και τους αθλητές για αυτές τις 9 διακρίσεις που έφεραν στον όμιλο, όσο και την αρχηγό αποστολής και υπεύθυνη προπονήτρια στο Open Junior Athlisis Cup 2016, την κα. Χατζηγιάννη Γεωργία και τους εύχονται καλή αγωνιστική και καλοκαιρινή συνέχεια.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: