asteras proetimasiaΕτοιμος για το πιο δυνατό του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος αντιμετωπίζει την Γκεντσλερμπιρλιγκί (17:00, live streaming από το gazzetta.gr). ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Αστέρας Τρίπολης: Ετοιμος για το πιο δυνατό του τεστΠλήρης οθόνη
Μετά τις νίκες επί Σιλφόντε (9-2) και Καμπούρ (3-1), ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για το πιο δυνατό φιλικό που έχει να δώσει στις 16 μέρες που είναι στο Όστερμπερκ.

Το πρόγραμμα στην Ολλανδία ολοκληρώνεται με μια πρωινή προπόνηση την Τετάρτη (3/8) αλλά πρώτα μεσολαβεί το σημερινό ματς με την Γκεντσλερμπιρλιγκί (17:00, live streaming από το gazzetta.gr).

Ο Μάκης Χάβος στην χθεσινή του προπόνηση δοκίμασε το 4-3-3 με δύο διαφρετικές εκδοχές του.

Η πρώτη είχε τον Ντοναρούμα στο τέρμα (για πρώτη φορά με τους βασικούς Ιταλός), Μπέρτος - Γιαννούλης ήταν τα δύο μπακ κι οι Κουρμπέλης - Τριανταφυλλόπουλος τα δύο στόπερ. Χαμνταντί και Δημούτσος ήταν να δύο χαφ με τον Τσιλιανίδη πίσω από τον Ιωαννίδη και τους Μάσα - Καλτσά αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στη δεύτερή του σκέψη δοκιμή έβαλε τον Τσουκαλά αντί του Ιωαννίδη. Ετσι τοποθέτησε σε ρόλο 6αριού τον πρώην άσο του ΠΑΣ και οι Δημούτσος-Χαμντανί ήταν μπροστά του, με τους Τσιλιανίδη-Καλτσά στα άκρα και τον Μάσα στην κορυφή.

Λογικά αυτό θα είναι και το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στην 10η ομάδα του περσινού τουρκικού πρωταθλήματος που. Ο Τσουκαλάς ίσως αγωνιστεί για κάνα τέταρτο, μιας και δεν υπάρχει λόγος να ζοριστεί πολύ μετά το πρόβλημά του στον αστράγαλο.

gazzeta.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: