asteras paixtesΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις στην Ολλανδία με νίκη 3-1 κόντρα στην τουρκική Gençlerbirliği.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάστηκε από το πρώτο λεπτό έτοιμος για τη νίκη και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Καλτσά και ασίστ του Νίκου Ιωαννίδη. Ο επιθετικός της ομάδας μας στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 2-0 με υπέροχη προσποίηση και εξαιρετικό τελείωμα, ενώ η κυριαρχία του ΑΣΤΕΡΑ μετουσιώθηκε σε ακόμα ένα τέρμα, αυτή τη φορά, με πλασέ του Κώστα Γιαννούλη στο 17'. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 3-0 χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο η άμυνα της ομάδας μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Gençlerbirliği κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 3-1 στο 63' με τον προπονητή μας, Μάκη Χάβο να προχωρά σε αλλαγές και δοκιμές θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποχαιρετά την Ολλανδία την Τετάρτη (03/08) με το απόλυτο των νικών στις τρεις φιλικές αναμετρήσεις.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Kosicky (56' Donnaroumma), Μπέρτος (85' Igor), Γιαννούλης (85' Αssen), Κουρμπέλης (80' Sefil), Τριανταφυλλόπουλος, Hamdani (73' Τσουκαλάς), Δημούτσος (80' Nico Fernandez), Καλτσάς (64' Stanisavljevic), Mazza (73' Κώτσιρας), Τσιλιανίδης (56' Chavez), Ιωαννίδης

- See more at: http://www.asterastripolis.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: