3os open10 xaidari labropoulos aggelosΣυνεχίζεται η επιτυχημένη φετινή πορεία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Ο Λαμπρόπουλος Άγγελος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να κατακτήσει την 3η θέση στο Open Juniors για παιδιά 10 ετών που έγινε στον ΟΑ Χαϊδαρίου. Μετά την πρόσφατη επιτυχία του με την κατάκτηση της 2η θέσης στο ενωσιακό κάτω των 10 ετών στην Τρίπολη ήρθε και η Τρίτη θέση στο Χαϊδάρι μετά από πολύ δυνατές και αξιόλογες εμφανίσεις, που έκανε τόσο στην κατηγορία των ομίλων, όσο και στα παιχνίδια knock out του κυρίως ταμπλό.


Στην κατηγορία των ομίλων ο Άγγελος κατατάχτηκε 1ος κερδίζοντας κατά σειρά τους Γιανιτσιώτη με 6-3 , Χατζηκαπλάνη με 7-6 (4) και Βιολάτο με 60. Μπαίνοντας πρώτος από τον όμιλό του στο κυρίως ταμπλό (16άρι) επικράτησε του Αναγνωστόπουλου με 64 και στην οκτάδα του Γεροστάθη με 63. Στον ημιτελικό ο Λαμπρόπουλος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Τσαμπούρη με 62 κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Για την ιστορία το open Χαϊδαρίου κέρδισε ο Μακρής.
Αξιόλογη εμφάνιση έκανε και ο Λαμπρόπουλος Μιχάλης, που αν και τερμάτισε και αυτός 1ος στον όμιλό του με το απόλυτο τριών νικών ηττήθηκε στον πρώτο γύρο του ταμπλό από τον Πετρόπουλο με 61.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομίλων και ΕΔΩ για το κυρίως ταμπλό.
Πολλά συγχαρητήρια από την επιτροπή διοίκησης και την προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης για τον Λαμπρόπουλο Άγγελο και τον Μιχάλη και ευχόμαστε καλή συνέχεια με προσπάθεια και πίστη σε αυτό που κάνουν. Τα αποτελέσματα συνεχώς τους δικαιώνουν.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: