13900687 10154289342736605 1793802704 nΠολυνίκης και πολυπληθής η ΑΕΚ Τρίπολης στο τένις στο τουρνουά Arcadian 2016 στα Juniors. Η αγωνιστική ομάδα των juniors σάρωσε τις θέσεις στο τουρνουά της Τρίπολης που προσέλκυσε πολλούς αθλητές από όλη την Πελοπόννησο και δίκαια θεωρείται από τα μεγαλύτερα open τουρνουά του Καλοκαιριού. Σε δύο κατηγορίες όπου ο όμιλος τένις της ΑΕΚ διοργανώνει η ομάδα του Γ. Παπαδόπουλου κατάφερε να κατακτήσει 13 θέσεις και στις 2 κατηγορίες τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια.

Αξιόλογες και πολύ δυνατές εμφανίσεις σε τεχνικό και τακτικό επίπεδο από όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο open ξεχωρίζοντας τις τρείς 1ες θέσεις στο ταμπλό από τους Νασιάκο Ιάσονα (αγόρια κάτω των 10 ετών), Λαμπροπούλου Σήλια (κορίτσια κάτω των 12 ετών) και Καραναγνώστη Κων/νου (αγόρια κάτω των 12 ετών), τις τρείς 2ες θέσεις από την Ψυχογιού Κων/να (κορίτσια κάτω των 10 ετών), Λαμπρόπουλο Μιχάλη (αγόρια κάτω των 10 ετών) και Βουδούρη Μιλένα (κορίτσια κάτω των 12 ετών) και κλείνοντας με τις τέσσερις 3ες θέσεις από την Μάνδρου κων/να (κορίτσια κάτω των 10 ετών), Λαμπρόπουλο Άγγελο (αγόρια κάτω των 10 ετών), Νασιάκου Σίσσυ (κορίτσια κάτω των 12 ετών) και Νασιάκο Γιώργο (αγόρια κάτω των 12 ετών). Τέλος πολλά συγχαρητήρια ανήκουν και στα παιδιά που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες των consolation (πίσω ταμπλό). Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στα κορίτσια κάτω των 10 ετών κέρδισε η Παπαντώνη Χρυσούλα, η Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα στα κορίτσια κάτω των 12 ετών και ο Σύριος Κων/νος στα αγόρια κάτω των 12 ετών.

Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχημένη αποστολή του ομίλου μας στην κατηγορία των juniors μετά τις 9 διακρίσεις στο Athlisis Open Juniors και τις 6 στα Παπαφλέσσεια Open Juniors. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και του χρόνου με ανάλογες και γιατί όχι και περισσότερες επιτυχίες.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: