2i karanagnosti papaflesseia 2016Στα Παπαφλέσσεια 2016 αγωνίστηκε η αθλήτρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Καραναγνώστη Μαρία, η οποία κατέκτησε την 2η θέση στο βαθμολογούμενο τουρνουά του ΟΑ Καλαμάτας. Στο πρώτο κατά σειρά τουρνουά του Peloponnesus Tennis Series η Καραναγνώστη Μαρία έκανε πολύ σπουδαίες εμφανίσεις φτάνοντας στον τελικό και κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά. Η Καραναγνώστη στον τελικό ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Μπουρτσουκλή (75, 26,46).


Στον δρόμο προς το τελικό η Μαρία αφού πέρασε τον πρώτο γύρο bye επικράτησε στον δεύτερο της Ανδριανοπούλου με 2-0 σετ (63, 63). Στον ημιτελικό αγωνίστηκε ενάντια της Σταμούλη, την οποία και κέρδισε με 2-0 σετ (75, 63) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό και κατακτώντας την 2η θέση, πράγμα που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις πρώτες 8 θέσεις που οδηγούν στα τέλη Οκτωβρίου στο τουρνουά των Masters.
Πολλά συγχαρητήρια για την Μαρία Καραναγνώστη από την επιτροπή διοίκησης και την προπονητική ομάδα του ομίλου. Η συνέχεια για την αθλήτρια της ΑΕΚ αναμένεται άκρως καυτή, αφού στο πρόγραμμα της σειρά έχουν αρκετά ακόμα Ε3, Ε2 αλλά και open τουρνουά.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: