smash 1ο tripolis tennis openΓια μια ακόμα φορά η αγωνιστική ομάδα του Άτλαντα και του Smash tripolis tennis club διέπρεψε με τις εμφανίσεις της στο 1ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύλλογος αντισφαίρισης Τρίπολης.
Στην κατηγορία των μονών οι αθλητές του Smash κατέκτησαν τις 3 από τις 4 πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα στην κατηγορία άντρες +35 την 1η θέση κατέλαβε ο προπονητής και παίκτης του ομίλου Αντώνης Ψυχογιός, ενώ 3ος αναδείχτηκε ο πολυνίκης παίκτης του ομίλου Δημήτρης Δουκουμόπουλος. Στην κατηγορία άντρες -35 την 3η θέση κατέλαβε ο Αναστάσης Γρηγορίου.


Στην κατηγορία γυναίκες +35 1η θέση για τη Βούλα Σταθούλια και στην κατηγορία γυναίκες -35 1η θέση για τη Ραφαηλία Μπουρτσουκλή.
Στα μικτά διπλά 1η θέση για τον Αναστάση Γρηγορίου και τη Ραφαηλία Μπουρτσουκλή ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα του Αντώνη Ψυχογιού και της Ρεβέκκας Αργυροπούλου σε ένα «εμφύλιο» τελικό.
Στα διπλά γυναικών 1η θέση για την ομάδα της Κατερίνας Γιαννακοπούλου και της Ρεβέκκας Αργυροπούλου και 2η θέση για την ομάδα της Δήμητρας Βεργοπούλου και Έφης Μητροπούλου.
Στα διπλά αντρών 2η θέση για την ομάδα του Δημήτρη Δουκουμόπουλου και Αντώνη Μαντά.
Τέλος η ομάδα του Smash κατόρθωσε να φέρει την 1η θέση και στα δύο consolation ταμπλό, στους άντρες με τον Κωνσταντίνο Κουστένη και στις γυναίκες με τη Ρεβέκκα Αργυροπούλου.
Το διοικητικό συμβούλιο και οι υπεύθυνοι του Smash tripolis tennis club Βασίλης Βλάχος και Αντώνης Ψυχογιός, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την αγωνιστική ομάδα για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και να συγχαρούν το διοργανωτή του τουρνουά Σύλλογο αντισφαίρισης Τρίπολης για την άρτια οργάνωση και την άψογη φιλοξενία κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: