psixogio athlitismoΑρκετές διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα τένις του Άτλαντα και του Smash tripolis tennis club, αυτή τη φορά στο καλοκαιρινό τουρνουά που έγινε στο Άργος και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Athlisis.
1η θέση στην κατηγορία μικτά διπλά για τη Ρεβέκκα Αργυροπούλου και τον Αντώνη Ψυχογιό οι οποίοι κέρδισαν στον τελικό της κατηγορίας τους Μπάζου και Μπίμπα (Ερμιόνη).


2η θέση για το Δημήτρη Δουκουμόπουλο στην κατηγορία 35+, ο οποίος έχασε στο μεγάλο τελικό από τον Γεράρδο (Κόρινθο) . 3η θέση στην κατηγορία 35- για το Δημήτρη Δουκουμόπουλο, ο οποίος νίκησε τον Αντωνόπουλο (Άργος) στο μικρό τελικό.
2η θέση για τη Βούλα Σταθούλια στην κατηγορία 35+ η οποία έχασε στον τελικό από την Εξηνταβελώνη (Καλαμάτα).
2η θέση για το Βασίλη Βλάχο και τον Αντώνη Ψυχογιό που έφτασαν μέχρι τον τελικό του διπλού αντρών όπου και ηττήθηκαν από τους Παπαβασιλείου και Πανταζόπουλο (Καλαμάτα).
Με το τουρνουά αυτό ολοκληρώθηκαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του Smash tennis club για την καλοκαιρινή σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το διοικητικό συμβούλιο και η αγωνιστική ομάδα του Άτλαντα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους διοργανωτές του Athlisis για την άψογη φιλοξενία και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: