e3la amata 2016Σάρωσαν τα κύπελλα οι συνήθεις ύποπτες αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο πρόσφατο Ε3 που έγινε στην Καλαμάτα. Δύο πρώτες θέσεις και μια τρίτη ήταν ο απολογισμός της αγωνιστικής ομάδας των Παπαδόπουλου – Χατζηγιάννη.

Στην κατηγορία των 12 ετών την πρώτη θέση κατέκτησε η Σήλια Λαμπροπούλου, η οποία αφού πέρασε τον πρώτο γύρο bye επικράτησε διαδοχικά των Κακούρη (ΑΟΑ Πατρών ) και Βουδούρη (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ (40,40). Στον ημιτελικό η Σήλια κέρδισε την Ασένοβα (ΟΑ Καλαμάτας) με 2-0 σετ (63, 63) και στον τελικό της Κάλιστρου (ΑΕΤ Νίκη Πάτρών) με 2-0 σετ (63, 61) κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Οι άλλες δύο πρωτιές της ΑΕΚ Τρίπολης ήρθαν στην κατηγορία 14 ετών από τις Καραναγνώστη και Κανελλάκη, οι οποίες κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα. Η Καραναγνώστη Μαρία no 3 του ταμπλό πέρασε το πρώτο γύρο bye σε 16άρι ταμπλό και στον δεύτερο γύρο επικράτησε της Σουρλίγκα (Α.Ο Σικύωνος Κιάτου) με 2-0 σετ (42, 41). Στα ημιτελικά επικράτησε της Μέλλου (Ναυπλιακός ΟΑ) με 2-0 σετ (64, 64) και στον τελικό της Τουλάτου (Κεφαλληνιακός ΟΑ) με 2-0 σετ (64, 75) κατακτώντας την 1η θέση του Ε3. Από την άλλη η Κανελλάκη Χρυσούλα no1 του ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και με wo τον δεύτερο με την Τσάλτα του ΟΑ Καλαμάτας. Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Τουλάτου με 2-0 σετ (64, 62) κατακτώντας την 3η θέση του Ε3.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν τις τρείς αθλήτριες του συλλόγου για αυτές τους τις επιτυχίες και τους εύχονται καλή συνέχεια στις υπόλοιπες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: