ast1 533 355Mε δυο πέναλτι κρίθηκε το ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». O Αστέρας Τρίπολης και η Λάρισα ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη 12η αγωνιστική.
Στο 18ο λεπτό, από τα 11 βήματα και εν μέσω διαμαρτυριών για την αποβολή του Γιοβάνοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 77', ο διαιτητής Κύζας υπέδειξε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά εις βάρος του Αστέρα, με τον Ναζλίδη να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε δύο δοκάρια, το πρώτο στο 38ο λεπτό με τον Δημούτσο και το δεύτερο στο 86ο λεπτό με τον Στανισάβλιεβιτς.

Μάλιστα η Λάρισα κατά τη διάρκεια του αγώνα έβγαλε ανακοίνωση κατά του διαιτητή Κύζα για το πέναλτι που της καταλόγισε.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς κι έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να ανοίξεί το σκορ. Προηγήθηκε 1-0 με τον Ιωαννίδη στο 18'. Ευστόχησε σε αυστηρό πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γιοβάνοβιτς της ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λάρισας κλείστηκε στην άμυνά της, λόγω του γεγονότος ότι μειονεκτούσε αριθμητικά. Σώθηκε δε στο 37' όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθεια του Δημούτσου να... κρεμάσει τον Ξενοδόχοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» κρατούσαν μακριά από την περιοχή τους τον Αστέρα και έφθασαν στην ισοφάριση επίσης με πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ναζλίδης.

Η Λάρισε είχε και ένα δοκάρι με τον Στανισάβλιεβιτς στο 85'.

Αστέρας Τρίπολης (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Χαμντανί, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Τσουκαλάς (81' Στανισάβλιεβιτς), Τσιλιανίδης (62' Μάσα), Καλτσάς, Φερνάντες (69' Ινγκλέσιας), Ιωαννίδης.

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Ρέντζας (65' Κάπος), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Αντόνι, Αβραάμ (31' Ντέλετιτς), Ναζλίδης, Ναβάρο, Μαρουκάκης (46' Ντοντό).

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Αν βλέπουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ ο εισαγγελέας και το δικαστήριο που θα δικάσουν τον Μποροβήλο μαζί με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Παπαδόπουλο και τους άλλους της εγκληματικής οργάνωσης του πορίσματος Παπανδρέου, θα αντιληφθούν τι έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και πως ομάδες με 300 φιλάθλους βρίσκονται 10 χρόνια στη Superleague.

Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και διεθνής και γι' αυτό σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό.

Έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη και ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Ηρακλή και άλλες, γυρίζουν σε χωριά.

Κύριοι, γι' αυτό φάγατε τον Μπίκα, τον Τσαχειλίδη και τον Καλύβα, ευαγγελιζόμενοι την κάθαρση.

Ας δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής... Η κάθαρση είναι εδώ!!!»

ΠΗΓΗ.http://www.newsit.gr/athlitika/Maxomeni-Larisa-sto-mats-ton-penalti-Isopali-me-Astera/680188

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: