Ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει επιστρέφει στο κυνήγι της πρώτης θέσης των πλέι οφ και η αρκαδική ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, βάζοντας ξανά όλα τα εισιτήρια στα 10 ευρώ.

Η νίκη επί του Ατρομήτου αναπτερώνει τις ελπίδες του Αστέρα για τη συνέχεια των πλέι οφ και οι Αρκάδες θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Με σύνθημα «όλοι μαζί πάμε την ομάδα στα αστέρια» το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων ανακοίνωσε ότι όλα τα «μαγικά χαρτάκια» θα κοστίζουν 10 ευρώ και κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με σύνθημα "Όλοι μαζί πάμε την ομάδα στα αστέρια", το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των Play Offs του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., θα διατίθενται την Τρίτη 21 Μαΐου από τις 12.00μμ έως τις 6.00μμ στο εκδοτήριο της Θύρας 1, και την Τετάρτη 22 Μαΐου από τις 2.00μμ έως τις 8.30μμ, στα εκδοτήρια των θυρών 1 & 2 του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10€.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 6.30μ.μ. Ώρα έναρξης αγώνα: 8.30μ.μ.»

TAGS

Διάβασε περισσότερα στο: «Όλοι μαζί τον Αστέρα στα αστέρια» | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: