Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην Τούμπα, ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα πλέυ-οφ που γίνονται αυτό το διάστημα. Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός έχουν ως εξής:

«Ήταν ακόμη ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ και μέχρι το τελευταίο λεπτό κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Ήρθαμε να δώσουμε την μάχη μας και να βγάλουμε από πάνω μας την εμφάνιση της Τρίπολης. Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε 3-4 φορές παίκτη παραπάνω δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Σήμερα κάναμε πολύ καλό πρέσινγκ, είχαμε συνοχή, κάτι που δεν είχαμε στην Τρίπολη και ο ΠΑΟΚ έφτιαχνε δύσκολα ευκαιρίες. Δεχτήκαμε όμως ένα φτηνό γκολ, σε μία φάση που θα μπορούσαμε να είχαμε βγάλει την μπάλα –στη χειρότερη περίπτωση- κόρνερ.

Από εκεί και μετά το ματς έγινε πιο επιθετικό από την πλευρά μας, αλλά δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Βάλαμε τον Ράγιος στο 55ο λεπτό για να βγούμε περισσότερο στην επίθεση. Είχαμε όμως την μεγάλη ευκαιρία στο τετ α τετ του Περόνε, που αν σκόραρε το παιχνίδι από εκεί και πέρα θα ήταν διαφορετικό. Κλείνουμε τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ ικανοποιημένοι που παίξαμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, που πιέσαμε και φέραμε τα παιχνίδια στα ίσια.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη και το βήμα που έκανε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας στα δύο παιχνίδια που έχουν μείνει, για να πάρουμε τουλάχιστον τη θέση που πήραμε στο πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι ο τελικός Κυπέλλου μας πόνεσε πολύ, μας έβγαλε έξω από την συγκέντρωση για τα πλέι οφ. Αυτό μας πικραίνει, γιατί στο φινάλε αυτό που θα μείνει θα είναι η τελική κατάταξη. Δεν θα θυμάται κανείς τι έγινε στον τελικό, ούτε στα πλέυ-οφ. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, που σήμερα μπόρεσαν να βγάλουν αυτό που μπορούν, την πίεση και το γρήγορο ποδόσφαιρο.

Είναι σίγουρα καταστροφικό το χρονικό σημείο που γίνονται τα πλέι οφ. Θα έπρεπε να ξεκινήσουν αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος, θα έπρεπε να γίνουν γρήγορα, όχι μετά τον τελικό. Νομίζω ότι δεν το οργανώσανε σωστά και η ομάδα βγάζει μεγάλη κούραση, περισσότερο ψυχολογική και πνευματική»

 

ASTERASTRIPOLIS.GR

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: