borovilos 3
Την πρώτη θέση για να πάει στα προκριματικά του Champions League ή την δεύτερη για να αποφύγει την ταλαιπωρία των προκριματικών του Europa έθεσε ως στόχο για τον Αστέρα ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων μιλώντας για την κλήρωση των πλέι οφ ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στα play offs για άλλη μια χρονιά. Τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι αλήθεια πως η ομάδα δεν πήγε όπως θα θέλαμε αλλά τώρα στα play offs θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και θα προσπαθήσει για το καλύτερο».

Για το ότι ο Αστέρας δεν θα έχει βαθμό: «Σίγουρα το αβαντάζ των βαθμών στα play offs στο ξεκίνημα είναι πολύ σημαντικό, αλλά να σας θυμίσω πως μόνο μια φορά στα προηγούμενα χρόνια η ομάδα που είχε το αβαντάζ κατάφερε να τελειώσει στη πρώτη θέση, που σημαίνει πως γίνονται ανατροπές. Το γεγονός πως δεν έχουμε βαθμό δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε.

Εμείς μπαίνουμε στα play offs με στόχο τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις, γιατί όποια ομάδα βγει στην Ευρώπη από την τελευταία θέση θα έχει πρόβλημα στον προγραμματισμό, γιατί είναι μικρό το διάστημα και θα της διαταράξει το πρόγραμμα που έχει φτιάξει για τη νέα σεζόν».

gazzeta.gr

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: