ASTERAS PLEI OF 3Ξεκίνησε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι διακοπές τελείωσαν για τα καλά, η πρώτη μέρα του τρεξίματος πέρασε και πλέον ξεκινά το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Περίπου στις 10.30 ξεκίνησε το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και βλέποντας τη φυσούνα καταλάβαινε κανείς πως τέλος τα προβλήματα, οι απουσίες και οι τραυματισμοί.

Απαντες παρόντες, γεμάτο το ρόστερ και η δουλειά του προπονητή γίνεται πιο εύκολη ενόψει της έναρξης των πλέι οφ. Ο Γκοϊάν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ δεν υπάρχουν περαιτέρω θέματα απουσιών, εκτός του Σέτι. Πάντως, η καλοκαιρία και η ξεκούραση των προηγούμενων ημερών έχει φτιάξει για τα καλά τη διάθεση των ποδοσφαιριστών που μπήκαν ορεξάτοι και φουριόζοι.

Στην αρχή της προπόνησης οι παίκτες δούλεψαν στη φυσική κατάσταση με ασκήσεις με μπάλα και σειρά πήρε η τακτική. Τρεις διαφορετικές ασκήσεις πάνω στην τακτική, στο τρανζίσιον, σε επίθεση και άμυνα, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με δίτερμα σε ολόκληρο το γήπεδο. Δέκα λεπτά σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετά για να φανεί η κατάσταση των ποδοσφαιριστών που κινούνται σε ρυθμούς Τούμπας.

Οι επιλογές για τον προπονητή είναι πολλές και όπως είναι λογικό υπήρξαν οι απαραίτητες δοκιμές σε συστήματα και παίκτες. Πλέον υπολογίζεται και ο Χρήστος Λισγάρας που κάνει το οπλοστάσιο των στόπερ να γεμίζει για τα καλά.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις.

ARCADIASPORTS.GR

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: