Για όλα τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι αστυνομικοί μίλησε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αρκαδίας, Παναγιώτης Καγκαράκης.

hy67nnhuiΑναλυτικότερα τα όσα είπε:

 


"Κάποιοι νομίζουν πως υπάρχει συμμόρφωση με τις αποφάσεις του ΣτΕ. Θέλω λοιπόν να τονίσω πως παρά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που δικαιώνει τους ένστολους, για τις περικοπές στους μισθούς τους τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα".

 

 

"Ζητάμε να μας επαναφέρουν τους μισθούς μας όπως ήταν το 2012"


"Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι αστυνομικοί αφορά το ταμείο μας, το οποίο μας δίνει το εφάπαξ από κρατήσεις που γίνονται καθ΄όλη την διάρκεια της θητείας μας και ένα κομμάτι της επικουρικής σύνταξης. Εδώ θέλω να πω πως περίπου ένα χρόνο τώρα με ενέργειες της ομοσπονδίας και την σύμφωνη γνώμη των υπουργών το ταμείο μας εντάχθηκε σαν αυτοδιοίκητο στο υπουργείο Δημοσίας Ταξεως. Τώρα με έναν νέο νόμο πριν μερικούς μήνες η κυβέρνηση είπε πως το ταμείο αυτό το οποίο είναι υγιές θα ενταχθεί στο ΕΤΕΑ, για να εξισορροπήσει το έλλειμμα του. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε αυτό".

 

Κλείνοντας ο κ.Καγκαράκης αναφέρθηκε και σε ένα θέμα που απασχολεί όπως τόνισε την Πελοπόννησο και δεν είναι άλλο από το κέντρο κράτησης αλλοδαπών Κορίνθου. "Έχουν περάσει δύο χρόνια και συνεχίζεται η καθημερινή ενίσχυση του κέντρου με ένα μεγάλο αριθμό αστυνομικών,οι οποίοι λείπουν από την αστυνόμευση της δικής μας πόλη, ανέφερε χαρακτηριστικά".

 

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: