Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από τη στιγμή που η Αστυνομία εντόπισε το κρησφύγετο των απαγωγέων στη Λούτσα. Το σπίτι όπου κρατούσαν την 27χρονη ανήκει στην πεθερά του 48χρονου.

HGKGKΑπό εκεί άρχισε η συγκέντρωση των στοιχείων που τελικά οδήγησε στη σύλληψη των δυο ανδρών.

Στο σπίτι του 48χρονου στη Νέα Ιωνία, βρέθηκαν και 80.000€ σε 16 δεσμίδες. Ήταν μέρος των χρημάτων για τα λύτρα που είχε δώσει ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης για να απελευθερωθεί η ανιψιά του. Τα χρήματα ήταν προσημειωμένα.

 


Επίσης κατασχέθηκαν οι δυο μοτοσικλέτες που ανήκουν στον αδερφό του 48χρονου και χρησιμοποιήθηκαν για την απαγωγή της νεαρής.

 


Στο σπίτι του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 11 φυσίγγια αβολίδοτα, κρότου, μία μεταλλική αμπούλα, μία πλαστική συσκευασία εντός της οποίας υπήρχαν μεταλλικά σφαιρίδια.

 

 

Η αστυνομία, όπως έγινε γνωστό κατά την ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση το απόγευμα της Κυριακής, έχει ταυτοποιήσει το DNA του 48χρονου με πειστήρια και ευρήματα της υπόθεσης. Στην εξιχνίαση της υπόθεσης από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας βοήθησε και η Διεύθυνση Διαχείρισης & Ανάλυσης Πληροφοριών και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας

 

 

Οι δυο άνδρες δεν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές και δεν ανήκουν στο φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον της κοπέλας. Οι ίδιοι επικαλούνται οικονομικά προβλήματα...

 

 

Πρόσωπο κλειδί θεωρείται και ένα άλλο άτομο, αλβανικής καταγωγής. Το μόνο που γνωρίζουν οι αρχές είναι πως τον φώναζαν «Αλέκο» και ήταν ο άνθρωπος στον οποίο είχαν εμπιστευθεί τη φύλαξη της κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, είναι εκείνος που η 27χρονο έστειλε να της πάρει γλυκά αλλά και ρούχα.

 

 

Μετά την απαγωγή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν όλη τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες.

 


Χρησιμοποίησαν μηχανή που ανήκει στον αδερφό του 48χρονου, ενώ στη διάρκεια των ημερών που κρατούσαν την 27χρονη, χρησιμοποίησαν δυο κινητά.

 

 

Πηγή: newsit.gr

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: