μέτρα τροχαίας 0 0 0- Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας ,καθορίζεται το τμήμα της Επαρχιακής οδού Τρίπολης - Άστρους, από την συμβολή της με την οδό που οδηγεί προς Επισκοπή, μέχρι την είσοδο της στην Τ. Κ. Σταδίου του Δήμου Τρίπολης (ψυ-γεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας), ως οδό μιας κατεύθυνσης (μονόδρομο), με κατεύθυνση προς Άστρος για όλα τα οχήματα, εξαιρουμένων των Αστικών Λεωφορείων και των Δ. Χ. Ε. αυτ/των, η κυκλοφορία των οποίων στο παραπάνω τμήμα παραμένει διπλής κατεύθυνσης, προς καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς επίσης και των οχημάτων της Άμεσης Επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Ασθενοφόρα).


- Απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Επ. οδού Τρίπολης – Άστρους και ειδικότερα από τη συμβολή της με την Ε. Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, μέχρι την είσοδο της στην Τ. Κ. Σταδίου (Ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκα-δίας).

- Απαγορεύται η διέλευση όλων των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμ-βασης (ΕΛ. ΑΣ – Π.Υ. και Ασθενοφόρα) στις κατωτέρω οδούς:
α. Στο τμήμα της οδού Βασιλακοπούλου, από την είσοδο της Έκθεσης Τεγεατικού Συνδέσμου, προς το χώρο της Εμποροπανήγυρης.
β. Στο τμήμα της δημοτικής οδού από το Τουριστικό Περίπτερο (Βρούβα), μέχρι τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης - Άστρους.


Απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος:
α) Στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Τρίπολης – Αγ. Σώστη – Άστρους, από τη Χ/Θ 6,000 μέχρι τη Χ/Θ 9,000 και στις δύο πλευρές αυτού.
β) Στο τμήμα της οδού, από τον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους Σταδίου μέχρι το Τουριστικό Περίπτερο και στις δύο πλευρές αυτού.
γ) Στο τμήμα της Επ.οδού Π. Επισκοπής – Αλέας, από Τουριστικό Περίπτερο μέχρι τη διασταύρωσή της με τη δημοτική οδό Σταδίου – Επισκοπής και στις δύο πλευρές αυτού.
δ) Στο τμήμα της οδού Βασιλακοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Επισκοπής μέχρι την είσο-δο της Εκθέσεως του Τεγεατικού Συνδέσμου και στις δύο πλευρές αυτού.
ε) Στο τμήμα δημοτικής οδού Επισκοπής, από τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης – Άστρους, μέχρι την επαρχιακή οδό Επισκοπής- Αλέας και στις δύο πλευρές αυτού.
στ) Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Επισκοπής - ΄Ακρας και σε απόσταση ενός (1) χιλιομέτρου, από την συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης – Άστρους (Μύλος) και στις δύο πλευρές αυτού.


- Η Απόφαση αυτή ισχύει για το χρονικό διάστημα από 14-8-2015 μέχρι και 21-8-2015, αφού προηγούμενα δημοσιευθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/99 (Κ.Ο.Κ) και τοποθετηθούν οι σχετικές πινακίδες σήμανσης.
-Κατά την διάρκεια ισχύος της παρούσας, τα κινούμενα από το Στάδιο προς Τρίπολη οχήμα-τα και αντιστρόφως, θα κατευθύνονται μέσω των Τ. Κ. Αλέας – Κερασίτσας του Δήμου Τρίπολης.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: