Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είχε συλληφθεί την 10 Μαΐου 2013 στο Βραχάτι Κορινθίας, η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον ακόμα δύο συνεργούς του

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 20χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί την 10-5-2013 το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, ενώ σε αυτή, περιλαμβάνονται τουλάχιστον ακόμα δύο (2) συνεργοί του. (Σχετικό το από 11-5-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας.)

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, είχαν διαπράξει επιπλέον και τις εξής περιπτώσεις κλοπών:

  • Την 4-3-2013 το μεσημέρι, στο Βραχάτι Κορινθίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την 20-3-2013 το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την 4-4-2013 το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
  • Την 25-4-2013 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Βραχάτι Κορινθίας, διέρρηξαν οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν μία ηλεκτρονική συσκευή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: