paggortiniakiΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγγορτυνιακής Ένωσης θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπατριώτες για τα εξής θέματα:
1. Η Παγγορτυνιακή Ένωση δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Η νέα ιστοσελίδα είναι www.pangortyniaki.org και το νέο e-mail είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. H σελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στοιχεία για την Ένωση και τις δράσεις της καθώς και τις ιστοσελίδες των χωριών της Γορτυνίας

. Την κατασκευή της ιστοσελίδας ανέλαβε και πραγματοποίησε αφιλοκερδώς ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Αθηνών κ. Γιάννης Παλυβός από Βυζίκι, σε συνεργασία με τη Γεν. Γραμματέα κα Πέννυ Καλύβα. Τη νέα ιστοσελίδα στο εξής θα διαχειρίζεται το μέλος του Δ.Σ. Βασίλειος Μπουζαλάς.
2. Η αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης Πειραιώς 1α ΟΜΟΝΟΙΑ, («ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΡΤΥΝΙΩΝ») διατίθεται προς χρήση σε Γορτυνιακούς Συλλόγους και όχι μόνο για Γενικές Συνελεύσεις ή εκδηλώσεις τους (πληροφορίες κ. Χουντής Θεόδωρος 6974.41.59.62, 210.32.26.632)
3. Το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Γαλάνης, γυμναστής, προσφέρεται αφιλοκερδώς να βοηθήσει παιδιά από τη Γορτυνία που προετοιμάζονται για εξετάσεις σε στρατιωτικές σχολές (Τηλ. 6937.57.40.82).

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: