Loytra Hraias 9 W800Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ), την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Υδροθεραπευτηρίου των Ιαματικών Πηγών Ηραίας στην ομώνυμη Τοπική Κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, έκανε την έναρξη της περιόδου λειτουργίας 2015 των Λουτρών, με μια λιτή τελετή που περιλάμβανε αγιασμό, ομιλίες, παρουσίαση διαφημιστικού φυλλαδίου, κ.ά.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος και μέλη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Γορτυνίας και του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ), ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λουτρών και κάτοικοι της περιοχής.


Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι οι γιατροί πολλών ειδικοτήτων της εθελοντικής ομάδας «Χέρι χέρι», που ήρθαν από την Πάτρα για προσφορά δωρεάν εξετάσεων στους κατοίκους της Γορτυνίας το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στα Κέντρα Υγείας της περιοχής. Την εκδήλωση κάλυψε το τηλεοπτικό κανάλι IONIAN CHANNEL.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, καλωσόρισε τους εκλεκτούς επισκέπτες και όλους τους παρευρισκόμενους και μίλησε για τις ενέργειες που κάνει ο Δήμος Γορτυνίας για την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Γορτυνίας. Επίσης μίλησαν, ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μητρόπουλος, η πρόεδρος ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, ο δημ. σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μέγας και από την εθελοντική ομάδα «Χέρι χέρι» η πρόεδρος κ. Αγγελική Νικολοπούλου και ο γιατρός κ. Δημήτρης Αντωνόπουλος.
Ανακοινώνεται για τους ενδιαφερόμενους, ότι:
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΓ, λόγω της οικονομικής κρίσης, έγινε μείωση του αντιτίμου εισόδου στο Υδροθεραπευτήριο. Έτσι εφέτος, η τιμή για τις απλές λούσεις ορίζεται στα τρία (3) ευρώ και για το υδρομασάζ στα τέσσερα (4) ευρώ.

Γραφείο Τύπου

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: