lagadiaΕίδαν και απόειδαν στα Λαγκάδια και είπαν να φτιάξουν μόνοι τους το Αθανασοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Ούτε οι 15 αναφορές που έγιναν από εκπροσώπους των κατοίκων και του Εξωραϊστικού –Πολιτιστικού Συλλόγου προς το Δήμο Γορτυνίας δεν έφεραν αποτέλεσμα και μέχρι τώρα, εδώ και 10 χρόνια, που υπάρχει το αίτημα για την αποκατάσταση του κτιρίου, δεν συζητήθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι κάτοικοι λοιπόν έφτιαξαν επιτροπή , συνέταξαν μελέτη αποκατάστασης των ζημιών και πλέον συγκεντρώνουν το ποσό που τους χρειάζεται.

Και μη φανταστείτε ότι μιλάμε για τίποτα μεγάλα ποσά... Το κόστος , σύμφωνα με την μελέτη που έχουν συντάξει οι τεχνικοί που έβαλαν οι κάτοικοι, ανέρχεται στις 10.800 ευρώ.

Αυτό είναι το ποσό που ζητήθηκε από το Δήμο και δεν δόθηκε. Έτσι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες «απολαμβάνουν» υπαίθριες εκδηλώσεις, ακόμα και με θερμοκρασίες ιδιαίτερα χαμηλές, αφού στα Λαγκάδια, όπως και σε άλλες πόλεις και χωριά της Αρκαδίας, ακόμα και τον Αύγουστο τις βραδινές ώρες θέλεις ζακέτα και μπουφάν για να καθίσεις έξω.

Το περίεργο είναι πάντως πως από πλευράς δήμου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, υπάρχει πρόθεση να γίνει άλλο πνευματικό κέντρο στο χωριό.. Πότε και αν τελικά γίνει είναι άγνωστο, αλλά αν κάτι τέτοιο ισχύει είναι απορίας άξιο...

Λέτε εκεί που οι Λαγκαδινοί δεν είχαν κανένα πολιτιστικό κέντρο να αποκτήσουν ξαφνικά ένα και δύο και τρία;;;

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: