ekab21Στην επικαιρότητα, όχι ότι είχε φύγει ποτέ, επανέρχεται το θέμα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα υγείας στη Γορτυνία. Το κέντρο υγείας Δημητσάνας, όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, έχει πρόβλημα με το ασθενοφόρο, το οποίο για μία ακόμα φορά χάλασε και η ασθενής που είχε κάταγμα ισχίου, αναγκάστηκε να περιμένει το ασθενοφόρο από την Τρίπολη για να την μεταφέρει. Αναμονή που έφθασε τη μία ώρα περίπου. Δυστυχώς μέχρι τώρα, αν και το πρόβλημα είναι γνωστό, δεν έχει γίνει κάτι και γιατροί από το Κέντρο Υγείας, αλλά και εθελοντές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Αλλά δεν ξέρουμε αν θα τον ακούσει τον κώδωνα κάποιος και θα επιληφθεί του όλου θέματος.


Εκτός όμως από το χαλασμένο ασθενοφόρο, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, οι κάτοικοι κυρίως οι ηλικιωμένοι είχαν και άλλο πρόβλημα. Δεν κατάφεραν να μετακινηθούν στο κέντρο υγείας Δημητσάνας, όπου έγιναν εξετάσεις δωρεάν από γιατρούς. Και αυτό γιατί δεν πήγε το λεωφορείο του Δήμου να τους μεταφέρει.
Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται πως οι άνθρωποι της υπαίθρου έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους... Και δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα μόνοι τους, αφού η κρίση έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλους. Ας τα δουν όλα αυτά οι πολιτικοί μας, που μόνο τους αριθμούς έχουν στο νου τους.. Χωρίς ανθρώπους τι θα τους κάνουν τους αριθμούς, μπορούν να μας απαντήσουν;

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: