Πρωτοβουλία για να σταματήσει το προεκλογικό όργιο σπατάλης και ρουσφετολογίας στο Δήμο Γορτυνίας, πήρε ο υποψήφιος της «Γορτυνιακής Συμπαράταξης» Ανδρέας Κολοβός.

tripa-xrhmatonΜε ανοικτή επιστολή του,που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα,καλεί τους άλλους υποψηφίους δημάρχους «να συναντηθούμε το συντομότερο, για να συντονίσουμε τη δράση μας, με στόχο να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο και να απαλλάξουμε τη Γορτυνία από τους ανεπαρκείς και ανεύθυνους διαχειριστές του παρόντος της και υπονομευτές του μέλλοντός της».


Όπως τονίζει,«Ο εκμαυλισμός συνειδήσεων και ψηφοφόρων υιοθετήθηκε και εφαρμόζεται εκτεταμένα από τον κ. Γιαννόπουλο, ως επίσημη προεκλογική διαδικασία.


Δημιουργεί καμένη γη, σπεύδοντας να προλάβει να δαπανήσει μέσα στο προεκλογικό δίμηνο, ό,τι έχει απομείνει στα ταμεία του Δήμου.
Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει, ο Γορτυνιακός Λαός δεν μπορεί να το αποδεχτεί.»


Αναμένεται συνάντηση των υποψηφίων τις αμέσως επόμενες ημέρες, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους.


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής.

 

Δημητσάνα, 07-04-2014


Προς Τους Υποψηφίους Δημάρχους Γορτυνίας

 

Αγαπητοί Συμπατριώτες,


Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Γορτυνίας, συνεχίζουν προκλητικάτην προσφιλή τους ρουσφετολογικήτακτική, μόλις 39 ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης Μαΐου.


Την ίδια ώρα, οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, με εντολή του Γενικού Επιθεωρητή κ. Λέανδρου Ρακιντζή, μετά από τις βάσιμες καταγγελίες της αντιπολίτευσης, διενεργούν έρευνα, με απίστευτα στοιχεία διασπάθισης του δημόσιου και δημοτικού χρήματος.


Ο εκμαυλισμός συνειδήσεων και ψηφοφόρων υιοθετήθηκε και εφαρμόζεται εκτεταμένα από τον κ. Γιαννόπουλο, ως επίσημη προεκλογική διαδικασία.
Δημιουργεί καμένη γη, σπεύδοντας να προλάβει να δαπανήσει μέσα στο προεκλογικό δίμηνο,ό,τι έχει απομείνει στα ταμεία του δήμου.


Η άρνησήτου, επί τρία χρόνια, να ικανοποιήσει δίκαια αιτήματα δημοτών και Προέδρων Κοινοτήτων, αντιστρέφεται ξαφνικά, προκειμένου να καταφέρει να στήσει το ψηφοδέλτιο της απελπισίας.

 

Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει, ο Γορτυνιακός Λαός δεν μπορεί να το αποδεχτεί.


Όλοι εμείς που διεκδικούμε την ψήφο των συμπολιτών μας, για να ανατραπεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση, οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και με κάθε τρόπο να αποκαλύψουμε και να καταγγείλουμε τις καταστροφικές συμπεριφορές των φθαρμένων και αποτυχημένων, που μας γυρίζουν στο παρελθόν της πελατειακής λογικής και των εκβιασμών, που με περισσή υποκρισία δήθεν αποδοκιμάζουν.


Παίρνω, λοιπόν, την πρωτοβουλία να σας καλέσω όλους να συναντηθούμε το συντομότερο, για να συντονίσουμε τη δράση μας, με στόχο να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο και να απαλλάξουμε τη Γορτυνία από τους ανεπαρκείςκαι ανεύθυνους διαχειριστές του παρόντος της και υπονομευτές του μέλλοντός της.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Kολοβός
Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0

Οι άνθρωποι σε αυτή τη συζήτηση

  • Επισκέπτης - Gortynios

    Για τα τρια εκατομμύρια ευρώ που άφησαν χρέη στον δήμο Βυτινας οι συνοδοιπόροι του γιατι δεν λεει κουβέντα. Ας τα αφήσει αυτα η Γοτρυνια δεν γυρίζει στα φθαρμένα υλικά του παρελθόντος

    Σαν 0 Σύντομο URL:
Κατηγορία: