Μήνυμα ενότητας, συσπείρωσης και νίκης έστειλαν οι Γορτύνιοι της Αττικής, με τη μαζική τους παρουσία στην ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ανδρέα Κολοβού, χθες Δευτέρα 14-04-2014, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του υποψηφίου δημάρχου Γορτυνίας.

koino5654Αναλυτικότερα τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου:

 

Εκατοντάδες συμπατριώτες μας κατάκλυσαν την αίθουσα της "Παγγορτυνιακής" στην Ομόνοια και με έκδηλο ενδιαφέρον και μεγάλη προσοχή, είδαν και άκουσαν τον επικεφαλής της "Γορτυνιακής Συμπαράταξης" να παρουσιάζει το όραμά του για τη Γορτυνία και τους βασικούς άξονες του δημοτικού του προγράμματος, το οποίο θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

 

Στην ομιλία του ο Α. Κολοβός, ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να επιδιώξει και δεύτερη θητεία δημάρχου, αφού πέντε χρόνια είναι αρκετά για να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες και να εφαρμοστεί το πρόγραμμα.

 

"Συστρατευτήκαμε με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια και θέλουμε να δουλέψουμε ως δημοτική αρχή, για τη Γορτυνία και τις επόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές", τόνισε καταχειροκροτούμενος.

 

Οι βασικοί επιδιώξεις του προγράμματος κινούνται σε πέντε άξονες:

 

1. Άμεση δημοκρατία: οι Λαϊκές Συνελεύσεις, κυρίαρχος θεσμός για τις Κοινότητες και οι φορείς συλλογικής δράσης βασικοί παράγοντες αντιμετώπισης των δημοτικών ζητημάτων

2. Καθημερινότητα και ποιότητα ζωής: έμφαση στην υγεία, στις κοινωνικές υπηρεσίες, στη Βοήθεια στο Σπίτι, στη σχολική ζωή και την ενισχυτική φροντιστηριακή διδασκαλία, στη δημοτική συγκοινωνία

3. Υποδομές: οδικοί άξονες, ύδρευση, άρδευση, διαχείριση απορριμμάτων

4. Τουριστική ανάπτυξη, τουρισμός, πολιτισμός

5. Γεωργία, κτηνοτροφία, εναλλακτικές και νέες καλλιέργειες

 

Ιδιαίτερη εντύπωση αλλά και ενθουσιασμό προξένησαν οι τοποθετήσεις των στελεχών της Συμπαράταξης, που σε πνεύμα και κλίμα ομοθυμίας και ομοφωνίας τόνισαν την ανάγκη για αλλαγή στη Γορτυνία και απαλλαγή του Δήμου από τους αδιάφορους, ανίκανους ανεπαρκείς και ανεύθυνους που τον διοικούν με αδιαφάνεια, ρουσφετολογία και σπατάλη.

 

Παρεμβάσεις έκαναν οι: Μαρία Παρασκευοπούλου, Γραμματέας της δημοτικής παράταξης "Γορτυνία – Νέα Εποχή", Γιάννης Μουρούτσος, επικεφαλής της "Ριζοσπαστικής Ανατρεπτικής Δημοτικής Κίνησης Γορτυνίας", Κώστας Σταθάς, επικεφαλής της "Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Γορτυνίας – Νέα Πορεία", Γιάννης Σακελαρίου, δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας και π. δήμαρχος Βυτίνας, Κώστας Κουντάνης, δημοτικός σύμβουλος Γορτυνίας και π. δήμαρχος Βυτίνας,Κώστας Αλβενιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας, ΝίκοςΑγγελακόπουλος, Βασίλης Μπουρνάς, Βασίλης Νικήτας, Λάμπης Κατσιάπης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Θόδωρος Σεφερλής και Σπήλιος Σιέτος.

 

Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία του επίσης υποψήφιου δήμαρχου Γορτυνίας Μίλτου Λύτρα, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε : "Είμαι βέβαιος ότι ο Ανδρέας Κολοβός ένας έντιμος άνθρωπος και ενεργός πολίτης, με τη δυνατή και συγκροτημένη ομάδα που διαθέτει μπορεί να κερδίσει και είμαι βέβαιος ότι θα εργαστεί ως Δήμαρχος για το καλό της Γορτυνίας, κάνοντας πράξη αυτά που εξαγγέλλει".

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: