odosΤην Τρίτη 16-9-2014, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος Διονύσης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτο Σιμόπουλο, αναφορικά με την εξεύρεση λύσης στην ολοκλήρωση του έργου της συνδετήριας οδού Μεγαλόπολης με τη Νέα Εθνική Οδό Τρίπολης- Καλαμάτας.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων ( ΕΥΔΕ) του Υπουργείου Μεταφορών κ. Ιωάννης Καρνέσης και ο κ. Γεώργιος Συριανός Γενικός Διευθυντής της ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.
Ο Δήμαρχος στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε ότι "με τις πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα η πόλη της Μεγαλόπολης έχει απομονωθεί με οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Οι Δημότες υποχρεώνονται και να διανύσουν επιπλέον απόσταση 15 χιλιομέτρων για να μπουν στην Ε.Ο. και να πληρώνουν αδίκως διόδια. Γι΄αυτό στην σημερινή μας συνάντηση θα πρέπει να βρεθεί ή έστω να δρομολογηθεί η οριστική λύση στο πρόβλημα ."
Το θέμα συζητήθηκε σε όλες τις παραμέτρους του και υπήρξε η δέσμευση από όλες τις πλευρές, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά τη διευθέτηση βασικών λεπτομερειών η συνδετήρια οδός θα είναι έτοιμη να δοθεί στην κυκλοφορία.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: