megalopoli ekdilosi theatroΤην Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης οργανώνεται η μουσική εκδήλωση με αφιέρωμα στα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη στις 9.00 μ.μ. Είναι η πρώτη εκδήλωση εντός του Αρχαίου Θεάτρου μετά από περίπου 20 χρόνια. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.


Για λόγους προστασίας του μνημείου η άδεια για την διεξαγωγή της εκδήλωσης που δόθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων, δόθηκε για περιορισμένο αριθμό προσερχόμενων θεατών (400 άτομα). Γι ’αυτό από την Παρασκευή 8:00 το πρωί για όλες τις εργάσιμες ώρες μέχρι την Δευτέρα θα δίδεται σειρά προτεραιότητας στο Δημοτικό κατάστημα για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την εκδήλωση (μέχρι 2 θέσεις για κάθε οικογένεια και μία θέση για μεμονωμένο άτομο).
Ενημερώνουμε τους δημότες ότι απαγορεύονται τα ψηλά τακούνια, το κάπνισμα, η κατανάλωση τροφών και ποτών και η απόρριψη διαφόρων αντικειμένων (σκουπίδια κλπ.) στο χώρο του θεάτρου. Επίσης δεν θα εγκατασταθεί καντίνα για την πώληση αναψυκτικών και τροφίμων και απαγορεύεται η ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων και η διανομή φυλλαδίων που αφορούν σε εμπορικά προϊόντα.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2791360280
Εκ του Δήμου

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: