"Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων" (απολογία Νίκου Μπελογιάννη)

festivalΣυνεχίζουμε!

 


Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη, πλ. Πετρινού

 


Το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πολύμορφων εκδηλώσεων συνδυάζοντας την πρωτοπόρα και ανατρεπτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ με πολλές μορφές τέχνης, συναυλίες, αφιερώματα, με αθλητικές δραστηριότητες, με συζητήσεις και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων λαού και νεολαίας. Οι εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα: "Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων" (απολογία Νίκου Μπελογιάννη) Συνεχίζουμε!

 


Στην Τρίπολη, θέλοντας να δώσουμε το δικό μας μήνυμα ανατροπής, συνδυάζοντας το «πολεμάμε και τραγουδάμε», ξεκινήσαμε τις εκδηλώσεις του φετινού 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή με το θερινό cinema της ΚΝΕ. Ήδη έχουν προγραμματιστεί προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο ως μία διέξοδο πολιτισμού και ψυχαγωγίας για τους ανέργους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας. Τον Αύγουστο θα γίνουν προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην Κυνουρία με προβολές ταινιών, ομιλίες και συναυλία, και στη Γορτυνία αντίστοιχα.

 


Το κεντρικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, την Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη στην πλ. Πετρινού. Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο και οργανωμένος παιδότοπος, χώρος αφιερωμένος στους μαθητές και χώρος ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ περιλαμβάνονται θεατρικό ενάντια στο φασισμό, μουσικό αφιέρωμα στο επαναστατικό τραγούδι, συζητήσεις και κεντρική ομιλία με την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Η κεντρική συναυλία θα πραγματοποιηθεί από τους KollektivA.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: