Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κάτοικοι των γύρω χωριών έχουν μαζευτεί και σήμερα στο Τουρκοδέντρι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την είσοδο στα απορριμματοφόρα.

dgfrdgrhΣτο σημείο βρέθηκε σήμερα και υπάλληλος της αρχαιολογικής υπηρεσίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τομές για να ελεγχθεί η πιθανότητα του να βρίσκεται κάποιος αρχαιολογικός χώρος η περιοχή. Οι κάτοικοι δεν επέτρεψαν στην υπάλληλο να προχωρήσει στις εργασίες, ζητώντας της συγκεκριμένα έγγραφα που σύμφωνα με τους κατοίκους είναι απαραίτητα για να γίνουν οι παραπάνω ενέργειες.

 

 

Παράλληλα στην περιοχή βρέθηκε και υπάλληλος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ο οποίος προσπάθησε να συνομιλήσει με τους κατοίκους, κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό καθώς οι κάτοικοι ζητούσαν να έρθει είτε ο Δήμαρχος είτε ο κ.Κακλαμάνος στην περιοχή προκειμένου να μιλήσουν μαζί τους.

 

Στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Τρίπολης βρέθηκε και ο δικηγόρος των κατοίκων Τζίβα και Θάνα προκειμένου να καταθέσει αίτηση-αναφορά. Με αυτή την αίτηση στην ουσία ζητείται από τον Εισαγγελέα "να επιληφθεί της κατάστασης", καθώς όπως δηλώνουν οι κάτοικοι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια μεταφοράς σκουπιδιών στην περιοχή. Όπως δήλωσε ο κ. Ψιμάρνης η σημερινή επίσκεψη του στον εισαγγελέα ήταν το πρώτο βήμα καθώς, εάν δεν κάνει πίσω η Δημοτική Αρχή, θα ακολουθήσουν και ασφαλιστικά μέτρα από την πλευρά των κατοίκων.

 

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: