Την απάντησή του, σε όσα δήλωσε στο βιολογικό καθαρισμό, στη βιομηχανική περιοχή Τρίπολης, ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, έδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Σμυρνιώτης.

fgddfbdfΑναλυτικά, ανέφερε ότι:

 

"Στις συναντήσεις που κάναμε όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων με τον κύριο Παυλή, μας ενημέρωσε πως μίλησε με τον κύριο Τατούλη, ο οποίος του είπε πως μέχρι τον Ιούνιο θα έχει αναλάβει ο ανάδοχος της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων. Εγώ, του πρότεινα να κρατηθούμε στην Αγία Τριάδα, όπως είχε η κατάσταση, αφού υπήρχε ήδη μισθωμένος χώρος, μέχρι να αναλάβει το ΣΔΙΤ ο ανάδοχος, τον Ιούνιο. Η απάντησή του ήταν, πως είναι προσωπική του δέσμευση να μην τα πάει στην Αγία Τριάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του κυρίου Παυλή. Οι όποιες ενέργειες έχει κάνει μέχρι σήμερα, πάσχουν νομιμότητάς για να μην πως είναι παράνομες".

 

 

"Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί του κ.Παυλή για τους συνεργάτες μου. Πρέπει να καταλάβει πως είναι Δήμαρχος της πόλης. Ας σοβαρευτεί επιτέλους. Δεν αντέχουν πειράματα οι πολίτες".

 

Ακολουθεί βίντεο τις δηλώσεις του κ.Σμυρνιώτη:

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: