Τον Πρέσβη της Κύπρου κ. Κυριάκο Κενεβέζο, τον Επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αριστείδη Γιαπαλή και τον Πρόεδρο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Δημήτριο Θωμάκο, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στο μεσημέρι στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

jjklhlhΤα ζητήματα που κυριάρχησαν αφορούσαν την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών, την προώθηση των τοπικών προϊόντων της Αρκαδίας στην Κύπρο και την ποικιλομορφία του τουρισμού στην Αρκαδία.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και δεσμεύθηκαν για αμοιβαίες επισκέψεις επιχειρηματικών αποστολών για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ανάπτυξη των εμπορικών τους σχέσεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη μνεία στην επιτυχή πορεία της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε θέματα που αφορούν την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

 


Σημειώνεται ότι η παρουσία του Πρέσβη στην Τρίπολη έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: