Γιαννακούρας: «Η ομάδα της Τρίπολης έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον»

kjhjjmΝέες βάσεις για μία στενότερη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Παναρκαδικού τέθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και μελών της Διοίκησης της ομάδας της Τρίπολης. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας Νώντας Ψυχογιός ,το μέλος και εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης.

 


Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Παναρκαδικού, αφού όπως είπε του ξυπνά παιδικές αναμνήσεις.

 


Είναι λοιπόν δεδομένη η προσπάθεια να βρεθούν λύσεις για να στηριχθεί σε οικονομικό επίπεδο η ομάδα, που έχει συνδεθεί με την ιστορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου. Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική αφού αποφασίστηκε να διοργανωθεί εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας για την ιστορία του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου καθώς επίσης και να εξεταστεί το ενδεχόμενο της ανταλλαγής φιλοξενίας των ομάδων με τις οποίες αγωνίζεται η ομάδα της Τρίπολης.
Ο κ. Γιαννακούρας σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «υπάρχει καλή διάθεση και είναι δεδομένο ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον Παναρκαδικό, που αποτελεί μία ομάδα που έχει ταυτιστεί με την ιστορία του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου αλλά και με όλους εμάς και θεωρώ πως η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και θα έχει θετικά αποτελέσματα. Διαπιστώσαμε μάλιστα με μεγάλη χαρά την απήχηση που έχει η ομάδα στην πόλη και όλοι θέλουν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν».

 


Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας λέγοντας πως «ζητήσαμε τη βοήθειά του για να έχει η ομάδα του Παναρκαδικού παρόν και μέλλον και διαπιστώσαμε ότι ο κ. Γιαννακούρας έχει την ίδια άποψη με εμάς και θεωρώ ότι τέθηκαν οι βάσεις για μία στενή συνεργασία από εδώ και στο εξής».
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης τέλος εξέφρασε τη χαρά και συγκίνησή του και σημείωσε πως «Ο Παναρκαδικός έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Αρκαδικό Ποδόσφαιρο και θα είμαστε όλοι δίπλα του».

 


Το βίντεο με τις δηλώσεις μετά την συνάντηση:

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: