Συνδικαλιστική Κίνηση Ιατρών Αρκαδίας - Συμμετέχουμε στην απεργία, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου

Συνάδελφοι, 


Η κατάρρευση του Κοινωνικού κράτους, η διάλυση της Δημόσιας Υγείας, η μαζική μετανάστευση των ιατρών μας, η καλπάζουσα ανεργία, οι ανασφάλιστοι, η δραματική μείωση των μισθών μας, η καταλήστευση των ταμείων μας, το θνησιγενές ΕΟΠΥΥ, οι αξιολογήσεις, η ΕΣΑΝ.ΑΕ. η φορολογική λεηλασία, η κατά 22,9% μειωμένες λειτουργικές δαπάνες για Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση τους, η χωρίς όρους παράδοση της χώρας στα νύχια των αδίστακτων τοκογλύφων τροϊκανών, από μια ανίκανη συγκυβέρνηση, έχουν φτάσει τον λαό μας στην απόγνωση. Δεν πάει άλλο!!!

 


Η Συνδικαλιστική Κίνηση Ιατρών Αρκαδίας (Σ.Κ.Ι.Α.) στηρίζει και συμμετέχει στην προκηρυχθείσα, για την Πέμπτη 27/11/2014, γενική απεργία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα, δε, με την απόφαση της 19ης Νοεμβρίου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.) καλούμε όλα τα μέλη μας, νοσοκομειακούς και ιδιώτες γιατρούς, να πάρουν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

 


Ζητάμε Αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού για την υγεία – Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για το ΕΣΥ – Αποκατάσταση του ειδικού ιατρικού μισθολογίου του δημόσιου τομέα – Άμεση αποπληρωμή των οικονομικών υποχρεώσεων του δημοσίου και του ΕΟΠΥΥ προς τους δημόσιους και τους ιδιωτικούς παρόχους υγείας Επαναπρόσληψη των απολυθέντων συναδέλφων μας ιατρών και άμεση στελέχωση του ΠΕΔΥ σε όλη τη χώρα – Αποκατάσταση των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας – Δωρεάν, καθολική και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στο δημόσιο σύστημα υγείας.

 


Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: